Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Assessment Brabant

Bent u geschrokken? Bent u stomverbaasd? Bent u aan het nadenken waarom assessment bureaus zoveel geld vragen voor één dag? Wij vinden ook dat de landelijke assessment bureaus veel te veel vragen om te kijken of een werknemer binnen uw bedrijf zou functioneren. Wat wij nog vervelender vinden is als assessment bureaus vertellen dat de werknemer en de kandidaat niet bij elkaar passen en u weer de volle mep moet betalen om te kijken of een andere kandidaat wel binnen uw organisatie past. Wij willen u oprecht helpen door middel van een mini assessment voor uw bedrijf in Brabant.

Duur
U vraagt zich waarschijnlijk af wat een mini assessment voor uw bedrijf in Brabant kost. Wij kunnen u geruststellen. Het kost niks! U vraagt zich dan waarschijnlijk ook af of het mini assessment voor uw bedrijf in Brabant wel kwalitatief goed is.  Ook hier kunnen wij kort over zijn.  Kijk naar onze recensies. Veel bedrijven en kandidaten hebben onze mini assessments gebruikt. De reacties zijn allemaal positief. Leest u hier gerust meer over via werkgevers aan het woord.

CTS + PRS scan
Hoe werkt ons mini assessment? Wij hebben een speciaal zelfontwikkelde kandidatenscan en een zelfontwikkelde bedrijfscultuurscan. Dit hebben we zorgvuldig ontwikkeld samen met een assessment bureau. De bedrijfscultuurscan is uiteraard voor u bedoeld. Deze scan heeft de afkorting CTS en is in tien minuten te maken. Als u deze scan gemaakt heeft krijgt u direct inzicht in uw bedrijfscultuur. U ontvangt daarbij het advies welk karaktertype het best in uw organisatie past. De kandidatenscan is uiteraard voor de kandidaten en hier komt een karakterprofiel met competenties uit als deze gemaakt is. Deze scan wordt ook wel de PRS genoemd. Deze scan is niet te beïnvloeden omdat er grotendeels met beelden wordt gewerkt.

Werving en selectie traject
U vraagt zich waarschijnlijk af waar wij dan geld mee verdienen. Wij verdienen geld met het uit handen nemen van een vacature en het starten van een werving en selectietraject. Het werving en selectietraject bestaat uit het in kaart brengen van de behoefte van een bedrijf, het schrijven van een vacature, het adviseren over de beste invulling en daarna het werven en selecteren van kandidaten, het maken van een arbeidsmarktanalyse, het doorlezen van duizenden cv’s, gesprekken voeren met kandidaten, het uitwerken van deze profielen en introduceren van deze kandidaten bij het bedrijf. Tijdens het werving en selectietraject maken wij gebruik van onze speciaal ontwikkelde scans zodat we de juiste werknemers voor uw bedrijf kunnen vinden.

Zelf werven?
Bent u HR manager en wilt u zelf werven en bent daarom op zoek naar een eenvoudig en doeltreffend mini assessment? Dan kunt u de scan in licentie gaan gebruiken. Meer daarover kunt u lezen op onze website.

Thee of koffie
Bent u geïnteresseerd in onze mini assessment voor uw bedrijf in Brabant? Of wilt u een werving en selectie traject zodat u zekerheid hebt op goede werknemers die moeiteloos in uw organisatie meedraaien. Voordat wij in gesprek gaan zien we graag wat uw bedrijfscultuur is. Deze kunt u invullen door op de volgende link te klikken klik hier. U krijgt dan geheel gratis een advies over welk type karakter er bij uw organisatie past.