Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Assessment Den Bosch

U bent als HR manager op zoek naar een tool waarbij u ontlast wordt. En u bent op zoek naar een doeltreffende niet al te dure mogelijkheid om alle medewerkers binnen een afdeling qua skills in kaart te brengen. Een organisatieadviesbureau biedt daarin wel mogelijkheden maar is ook meteen de duurste oplossing.

Pre-selectie scan als duurzame oplossing

Onze PRS, oftewel mini assessment biedt voor uw bedrijf uit Den Bosch een passende oplossing. Deze pre-selectiescan is een applicatie die zo vaak gebruikt kan worden als u zelf wilt. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het aantal mini assessments maar er geldt enkel een maandelijkse abonnementsvorm. En daarbij kan de applicatie op eenvoudige in uw eigen website worden geïntegreerd. Daarmee heeft u een duurzame oplossing voor uw huidige medewerkers alsook toekomstige sollicitanten.

Drie vliegen in één klap

Het werkgeversmerk wordt steeds belangrijker in de huidige tijd. Het gaat allang niet meer alleen over een salaris, vrije dagen, een mooie auto etc. De professionals van deze tijd willen dat hun werkgever goed voor ze is. Bijdraagt aan persoonlijke ontwikkeling. En dat is wat deze pre-selectie scan te bieden heeft, het opstapje naar persoonlijk ontwikkeling. Het tweede belangrijke punt waar dit mini assessment voor uw bedrijf uit Den Bosch aan kan bijdragen is sneller inzicht creëren in de positieve eigenschappen en valkuilen van sollicitanten. En het derde punt is inzicht krijgen in verdeling van skills op afdelingen. Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe de verhouding is? Trekt u steeds dezelfde types aan? Met deze pre-selectie scan kunt u daar verandering in brengen.

Tevreden klanten en gebruikers

Lees u de positieve reviews op bijgaande website van professionals en bedrijven die deze applicatie gebruiken: PRS scan. Onze applicatie is inmiddels 2 jaar in gebruik en de resultaten zijn meer dan verbluffend. Vult u gerust zelf de pre-selectiescan in om dit gratis mini assessment uit Den Bosch te testen. Bij het zelf gebruiken van de applicatie wordt een training gegeven, er is een lijn beschikbaar voor vragen en vooral mensen uit het HR veld kunnen dit toepassen via ‘learning by doing’.

Geen tijd of HR beschikbaar

Als u het liever uitbesteedt kan Recruitment4You alle scans van uw medewerkers afnemen en een analyse schrijven over de uitkomsten en dit uitwerken op afdelingsniveau. We kunnen het zelfs in samenwerking doen met iemand van uw bedrijf. Met ons kunt u alle kanten op.

U de koffie wij de Bossche bollen?

Wij komen graag langs om onder het genot van een kop koffie alles rustig aan u uit te leggen. En als we dan toch in Den Bosch zijn, nemen we de bollen van Jan de Groot mee! Vult u dan ook gratis onze CTS in voor een quick scan van uw bedrijfscultuur: klik hier voor de scan. Dan bellen wij u op voor een afspraak.