Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Assessment Oosterhout

Bent u op zoek naar werknemers die perfect binnen uw organisatie passen? Weet u niet hoe u erachter komt of een werknemer geschikt is voor uw organisatie? Bent u hiervoor al naar een landelijk assessment bureau geweest maar schrok u zich rot van de prijzen die hiervoor werden gevraagd? Dan staan wij in de startblokken om u te helpen. Door onze speciaal ontwikkelde tools kunnen wij uw bedrijf op dezelfde manier ontlasten als landelijke assessment bureaus. Een bijkomend voordeel is dat aan onze tools geen kosten zijn verbonden wanneer deze in een werving worden toegepast. Een passende oplossing dus als u op zoek bent naar een assessment in de omgeving van Oosterhout.

PRS en CTS Scan
Dit mini assessment is voor uw bedrijf uit Oosterhout en omstreken de beste oplossing die mogelijk is. Het zijn scans om te kijken of iemand in uw organisatie past of niet. Wij laten de PRS scan of wel pre-selectiescan maken door kandidaten invullen. Hieruit komt een karakterprofiel met daarbij behorende natuurlijke competenties. De CTS scan wordt gemaakt door de bedrijven. Hieruit komt een bedrijfscultuur naar voren en een advies over welk karaktertype het best in het bedrijf zou functioneren. Wil u meer over de CTS lezen? Klikt u dan op deze link.

Werving en selectie
Het mini assessment voor uw bedrijf uit Oosterhout is doeltreffend een fijn hulpmiddel dat ook nog eens gratis is. Als u wilt dat wij kandidaten voor u gaan werven en selecteren zijn er wel kosten aan verbonden. Wij zetten een werving en selectie traject op waarbij wij duizenden cv’s doorlezen en daarvan alleen de beste kandidaten op gesprek laten komen. De kandidaten laten we de scan invullen om erachter komen of de kandidaat goed in uw organisatie past. Het zal u niet verbazen dat wij met onze kwaliteit garantie kunnen geven op de werving. Dit is een investering die u zeker terug verdient.

Succes verhalen
Veel bedrijven hebben inmiddels kennis gemaakt met het mini assessment en de cultuur scan. Via onze website zijn recensies terug te lezen van klanten die succesvol gebruik hebben gemaakt van onze methodieken. Leest u hier gerust meer over, recensies.

Zelf gebruiken
Wellicht bent u een HR manager en wilt u de werving zelf uitvoeren en bent u op zoek naar een eenvoudig en doeltreffend assessment model. Dan kunt u onze scans in licentie afnemen. U kunt hier meer over lezen via de volgende link.

Uitleg
Wij willen u graag meer uitleg geven over hoe wij te werk en gaan en onze methodieken. Wij zijn erg benieuwd naar uw organisatiecultuur en vragen daarom of u voorafgaand aan het gesprek de CTS scan klik hier in te vullen.