Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Assessment Tilburg

U heeft wellicht ervaring met een uitgebreid ontwikkelassessment. Het vraagt een behoorlijke inspanning van de kandidaat en er hangt voor u als ondernemer een stevig prijskaartje aan. En het is tevens een moment opname. Wat is precies uw doel van een assessment voor kandidaten uit Tilburg? Heeft u wellicht een telesales afdeling waarbij er regelmatig kandidaten solliciteren? Heeft u een winkel met veel open sollicitaties naar een kassière functie? Of een afdeling sales waarbij er regelmatig een wisseling is van accountmanagers? In al deze situaties biedt een pre-selectie scan de oplossing om beter zicht te krijgen op positieve eigenschappen en valkuilen.

Pre-selectie scan

Onze pre-selectie scan neemt u veel werk uit handen. Als alle inkomende sollicitanten uit omgeving Tilburg deze PRS invullen als mini assessment kunt u veel sneller boordelen of de skills aansluiten bij wat u zoekt. Heeft u iemand nodig met een groot analytisch inzicht en dat blijkt niet uit de scan, dan is de kans groot dat daar op den duur een probleem ontstaat. Met deze pre-selectiescan krijgt u een goed beeld van de kwaliteiten van sollicitanten. Dat betekent dat u veel bewuster kunt omgaan met soft skills van medewerkers en kandidaten en daar de voordelen van kunt inzetten binnen uw bedrijf.

Maar dat is nog niet alles

U wilt het beste uit uw medewerkers halen, toch? En u wilt ze ook aan uw bedrijf binden, toch? Het aanbieden van dit doeltreffende, intuïtieve mini assessment is door het gebruiksvriendelijke karakter een extraatje voor uw medewerkers. Het leuke is dat het vaker toe te passen is, door de aantrekkelijke maandelijkse abonnementsvorm kunnen kandidaten, medewerkers, managers het zo vaak toepassen als ze willen. Met deze doeltreffende innovatieve applicatie kweekt u een positief beeld bij uw medewerkers en bij toekomstige medewerkers. Het is namelijk heel eenvoudig te implementeren in uw website. Uw medewerkers en sollicitanten uit Tilburg kunnen het mini assessment op een moment dat het hen het beste uitkomt invullen.

Tevreden gebruikers

Deze applicatie draait inmiddels 2 jaar tot volle tevredenheid van onze klanten. Leest u de reviews: klik hier en natuurlijk kunt u dit mini assessment uit Tilburg ook gratis zelf proberen: klik hier. Bij het in gebruik nemen van deze applicatie hoort een training, daarnaast is het een applicatie van ‘learning by doing’ en is er een lijn beschikbaar voor vragen tijdens het gebruik.

Zelf toepassen of uitbesteden?

Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om alles scans door Recruitment4You te laten uitvoeren. Het is mogelijk om al de uitslagen van al uw medewerkers in kaart te brengen en een analyse te doen op afdelingsniveau. Het kan handig zijn om zo tot een beslissing te komen welk nieuw type medewerker er aangenomen zou kunnen worden.

Alle informatie op een rijtje

Heeft u de PRS inmiddels ingevuld? Dan mag u ook gratis onze CTS in vullen voor een quick scan betreft uw organisatiecultuur: klik hier. Dan bellen wij u erna om een afspraak te maken.