Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Detacheringsbureau Breda

Heeft u net die miljoenendeal binnengehaald en komt u daardoor een tien werknemers te kort? Heeft u zo snel mogelijk werknemers nodig die er gelijk staan en moeiteloos meedraaien en functioneren binnen uw organisatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het detacheringsbureau uit de omgeving van Breda snapt dat het aannemen van tien werknemers een dure grap is. Wij snappen dat een externe partij inschakelen een stuk duurder is dan zelf het sollicitatietraject uitvoeren. Alleen heeft u hier waarschijnlijk geen tijd voor omdat u volledig gefocust bent op die miljoenendeal. Het detacheringsbureau uit de omgeving van Breda biedt een passende oplossing voor beide partijen. Een aflossing van zes maanden waarbij u elke maand een bepaald bedrag betaalt. Hierdoor maken wij het ook voor uw bedrijf betaalbaar om nieuw personeel aan te nemen.

Bestand
U vraagt zich waarschijnlijk af hoe wij snel aan werknemers kunnen komen? Hier kan het detacheringsbureau uit de omgeving van Breda duidelijk over zijn. Wij hebben een klantenbestand met meer dan tienduizend kandidaten. De kans is groot dat ook hierbij meerdere professionals zitten die binnen uw organisatie passen en de vacature vlekkeloos kunnen invullen. Wij kunnen dus zeer snel aan kandidaten komen die uw organisatie kunnen versterken.

Haastige spoed is dit keer goed
U zal zich wel verbazen over de kop van deze alinea. Hoe kan haastige spoed nou ook goed verlopen? Dit komt omdat wij gebruik maken van twee zelfontwikkelde scans. Door deze scans te gebruiken kunnen wij binnen twee minuten zien of iemand in uw organisatie past. U vraagt zich waarschijnlijk af hoe twee scans dat voor elkaar kunnen krijgen. Het detacheringsbureau uit de omgeving van Breda zal het u kort en bondig uitleggen. Wij hebben één scan voor kandidaten die mogelijk uw vacature invullen en één scan voor uw bedrijf. Bij de kandidatenscan komt er een karakterprofiel uit en bij uw bedrijf een bedrijfscultuur. Door te kijken naar uw bedrijfscultuur kunnen wij gelijk zien wat voor karakterprofiel binnen uw organisatie past. Zo zien wij binnen een paar minuten wie goed binnen uw bedrijf zal functioneren. Daarnaast werken we met een unieke profielschets waaruit de natuurlijk competenties van mensen naar voren komen. Deze DM profielschets met de pre-selectiescan zorgen ervoor dat we een kandidaat goed kunnen doorzien.

Ervaringen
Mocht u nog niet overtuigd zijn dat het detacheringsbureau uit de omgeving van Breda snel de juiste kandidaat voor u kan vinden? Dan raden wij u aan om de ervaringen van andere bedrijven te lezen. Deze staan vermeld op de website, klik hier om deze te lezen.

Invullen
U wilt uw vacatures zo snel mogelijk invullen. Wij gaan dan graag snel met u aan tafel om hier over te praten. Echter vinden wij het prettig om van te voren te weten wat voor karakter in uw organisatie past. Wij willen u daarom ook vragen onze Cultuur Talenten Scan klik hier te maken. U krijgt dan geheel gratis een rapportage met uw bedrijfscultuur en een gratis advies over het type medewerker dat bij uw bedrijf past.