Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Detacheringsbureau Oosterhout

Bent u enorm aan het groeien met uw bedrijf en komt u daarom personeel te kort? Heeft u daarom al uw tijd nodig en komt u niet toe aan het werven van goed personeel? Dan hebben wij een oplossing om te zorgen dat u wel aan goed personeel komt. Het detacheringsbureau uit de omgeving van Oosterhout staat namelijk te popelen om mee te groeien met uw bedrijf. Gratis? Nee wij werken natuurlijk niet voor niks. Wij zijn echter ook geen profiteurs die alleen maar denken aan veel geld verdienen. Het detacheringsbureau uit de omgeving van Oosterhout denkt graag met u mee voor een gepaste vergoeding voor onze dienst.

Lange termijn
Op de korte termijn betekent een detacheringsbureau inschakelen voor ieder bedrijf natuurlijk dat er kosten gemaakt worden. Wij adviseren u ondanks de kosten het toch te doen. Als u met uw bedrijf echt wilt doorgroeien heeft u goed personeel nodig dat werk uitvoert zoals u het in gedachten heeft. Het detacheringsbureau uit de omgeving van Oosterhout denkt met u mee en hanteert een betaalbaar uurtarief waarin het salaris van de kandidaat is verwerkt en een stukje van de zoekkosten. Wanneer u dit over een periode van 6 maanden verdeelt is de investering toch betaalbaar. Wij kijken graag met u naar de lange termijn van uw bedrijf zodat het in de toekomst uiterst succesvol wordt.

Ervaring
U zal zich vast afvragen hoe het detacheringsbureau uit de omgeving van Oosterhout kan garanderen dat er goede werknemers worden geworven. Hier kunnen wij kort over zijn. Wij bestaan bijna tien jaar en hebben door de jaren heen een grote schat aan ervaring en expertise opgebouwd. Wij hebben voor heel veel verschillende bedrijven heel veel verschillende functies ingevuld. Met trots kunnen wij zeggen dat we echt van alle markten thuis zijn. Kunnen wij alsnog fouten maken bij het werven van personeel? Tuurlijk iedereen maakt fouten en dat is ook volkomen normaal. Echter vinden wij het belangrijk hoe er met deze fouten wordt omgegaan. Pak je de verantwoordelijkheid of loop je weg? Wij pakken onze verantwoordelijkheid en zorgen te allen tijde dat u goede werknemers binnen uw organisatie krijgt.

Drie maanden
Om u echter volledig te overtuigen dat wij alles in het werk stellen om uw organisatie door te laten groeien bieden wij een garantie van drie maanden. Mochten wij een fout maken dan pakken wij onze verantwoordelijkheid en werven wij een nieuwe werknemer die wel functioneert binnen uw bedrijf.

Vrijblijvend gesprek
Graag zouden wij uw organisatie helpen met groeien. Wij gaan daarom graag het gesprek met u aan om te kijken of we elkaar kunnen helpen. Voor aanvang van het gesprek willen wij alvast weten wat voor type persoon in uw organisatie past. Vul daarom de cultuur talenten scan klik hier voor het gesprek in. Daarmee heeft u alvast een gratis advies te pakken welke medewerker nu werkelijk bij uw bedrijf past.