Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Recruitmentvideo’s

Het in beeld brengen van je werkgeversmerk ofwel employer branding!

Als werkgever kun je hier niet meer omheen! Om nieuwe collega’s te werven is een sfeerbeeld van je bedrijf enorm belangrijk geworden. Bij Recruitment4You zijn we dit jaar gestart met het maken van deze recruitmentvideo’s. Recruitment en Marketing gaan eigenlijk hand in hand samen. Het zijn twee afzonderlijke specialismen die niet in elk bedrijf vertegenwoordigd zijn. Daarbij wordt snel de fout gemaakt dat een commerciële film dienst zou kunnen doen als recruitmentvideo. Er is een essentieel verschil tussen deze twee. In de commerciele video worden producten en diensten gepromoot terwijl het in de recruitmentvideo over sfeer gaat, over de menselijke kant van je bedrijf. Dit moet bij voorkeur juist niet te ‘gelikt’ zijn, dan is het namelijk niet authentiek meer en daar zijn we juist naar op zoek.

Graag geven we je wat meer beeld bij onze Recruitmentvideo’s.

Elke dag heb jij wel iets in je handen wat te maken heeft met houdbaarheidsdata en traceerbaarheidscodes die geprint worden door deze klant, Domino.

In deze video hebben we een kijkje achter de schermen gegeven met betrekking tot het keuren van trucks en trailers bij Olsthoorn.

In deze video hebben we rekening gehouden met klanten die niet gefilmd kunnen worden in verband met privacy in een van de winkels van Superdry.

In deze video hebben we het technische aspect in beeld gebracht van Calvet.

In de deze video moesten we rekening houden met de regels omtrent food.

In deze video moesten we rekening houden met de regels binnen de zorg waarbij we te maken hadden met privacy van cliënten.