Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Executive search Brabant

Wij herkennen het! U heeft net iemand aangenomen waarvan u torenhoge verwachtingen heeft. De droom kandidaat waar u maanden mee bezig bent geweest heeft eindelijk de voorwaarden geaccepteerd en het contract ondertekend. Trots stel je hem voor aan alle andere personeelsleden. Je geeft hem alle vertrouwen. Dit moet de medewerker gaan worden die u naar de top brengt. Na vier weken blijkt de medewerker er niks van te kunnen en zit u met de handen in het haar. U vraagt  zich af wat u nu moet doen. Wij weten dit echter wel. Met onze enorme ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat u alsnog aan de door u gewenste medewerker komt. Door middel van een executive search in heel Brabant zorgen wij ervoor dat u een nieuwe werknemer krijgt die u wel naar de top brengt.

Wij gaan te werk
Nadat u besloten heeft om met ons in zee te gaan, gaan wij gelijk over tot het inzetten van een executive search in heel Brabant. Wij gaan op zoek naar de persoon die u wenst te hebben. Hoe dan vraag u zich vast af na de eerdere minder positieve ervaring. We starten met een arbeidsmarktanalyse. Wij gaan heel Brabant af bij het zoeken naar uw perfecte kandidaat. Online en offline. Wij lezen duizenden cv’s door en nodigen alleen de beste kandidaten uit voor een gesprek. Tijdens deze gesprekken vragen wij uiteraard naar de opleiding die de desbetreffende persoon heeft gevolgd en de werkervaring die deze persoon in het verleden heeft gehad. Echter vinden wij het belangrijker om te kijken naar het karakter van deze persoon. Onze visie is namelijk dat een karakter precies in uw bedrijfscultuur moet passen. Wij meten de competentiecirkel met een speciale scan én we trekken het DM karakterprofiel.

Betaling
Wij zijn open en eerlijk over het bedrag dat u moet betalen voor een executive search in Brabant. Wij gebruiken voor iedereen een gelijke werving en selectie fee waar geen extra kosten meer bij komen. Vooraf vragen wij een kleine aanbetaling zodat wij een executive search in heel Brabant kunnen gaan uitvoeren die bij plaatsing weer verrekend wordt. Wij snappen dat het aannemen van personeel een kostenpost is. Toch denken wij dat het een goede investering is op de lange termijn zodat uw bedrijf kan groeien. Een investering die zichzelf weer terug verdient door de goede kwaliteit die wij leveren.

Periode van garantie
Wij bieden u een garantieperiode van drie maanden aan. Ondanks de positieve geluiden die wij over ons werk horen, en die te lezen zijn op onze site klik hier, kunnen wij ook fouten maken. Daarom bieden wij u drie maanden garantie aan.

Welkom
Wij komen graag met u praten over het uitvoeren van een executive search in heel Brabant. Voordat wij met een bedrijf in gesprek gaan brengen wij graag de bedrijfscultuur in kaart. Wij vragen u daarom onze Cultuur Talenten Scan klik hier te maken. U krijgt dan geheel gratis een rapportage over uw bedrijfscultuur en een advies welk type medewerker daar het beste bij aansluit.