Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Executive search Breda

Heeft u veel werk en kan u de stress niet meer aan? Verwachten uw klanten dat u binnen drie tellen voor ze klaar staat? Bent u bang om uw klanten te verliezen omdat u het veel te druk heeft? Werkt u avonden en nachten door om uw werk af te krijgen zodat klanten niet weggaan? Dan kunnen wij het wel stellen dat u het heel erg druk heeft. U kunt natuurlijk verschillende dingen doen. Minder werken! Dit zorgt er echter voor dat klanten ontevreden worden, weggaan en dat u uiteindelijk minder omzet genereert. Dit is uiteraard niet de bedoeling. U kunt ook doorgaan met waar u mee bezig was. Avonden en nachten lang doorwerken om het werk af te krijgen om uw klanten tevreden te houden. Echter heeft u hierdoor geen privéleven meer en krijgt u ook nog eens ruzie met uw partner. Wij snappen dat u in een lastige situatie zit en bieden u de perfecte oplossing aan. Een executive search in de omgeving van Breda. U kunt de executive search in de omgeving van Breda bijvoorbeeld inzetten om managers, secretaresses en management assistentes te zoeken maar natuurlijk ook om een programmeur of accountmanager te vinden. Door dit te doen draait uw bedrijf moeiteloos door, bent u niet nachten wakker en krijgt u geen ruzie met uw partner.

Werving en selectie fee én garantie
Het inzetten van een executive search in de omgeving van Breda is natuurlijk niet gratis. Wij willen u graag helpen. Wij halen veel voldoening uit tevreden klanten die door onze werving kunnen groeien. Echter, wij kunnen ook niet voor u werken op een lege maag. Ondanks dat wij niet duur zijn in ons vakgebied zijn wij alleen op zoek naar bedrijven die in zichzelf willen investeren. Die het belang zien van goed personeel en willen investeren in Human Capital. Op onze werving geven we drie maanden garantie.

De juiste kandidaat
Door gebruik te maken van een executive search in de omgeving van Breda kunnen wij garanderen dat wij de juiste persoon voor uw organisatie vinden. Wij gebruiken speciaal ontwikkelde scans waardoor we kunnen meten of de geworven persoon binnen uw organisatie past. Dit doen wij door te kijken naar de natuurlijke competenties en het karakterprofiel van de geworven persoon. Deze komen naar voren als de pre-selectiescan, een soort mini assessment, is ingevuld. De andere scan kijkt naar uw bedrijfscultuur waaruit wij kunnen opmaken welk karaktertype uw organisatie nodig heeft.

Werkdruk
Heeft u behoefte aan minder werkdruk? Wilt u geen ruzie meer met uw partner die constant klaagt over dat u veel werkt? Dan komen wij graag op bezoek. Wij bieden u alvast onze gratis CTS scan aan klik hier. Wij vragen u om deze voor het gesprek in te vullen zodat wij u daar het één en ander over kunnen vertellen tijdens een vrijblijvende kennismaking.