Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Executive search Den Bosch

Heeft u medewerkers die zich om de haverklap ziek melden? Heeft u het idee dat uw medewerkers zich ziek melden terwijl dit niet zo is? Denken uw medewerkers niet mee maar alleen maar aan zichzelf? Dan adviseren wij om deze werknemers te vervangen. Wat heeft u namelijk aan werknemers die niet alles geven om uw bedrijf naar een hoger level te brengen. Ons recruitment bureau heeft hier een oplossing voor. Een executive search in Den Bosch en de omliggende gebieden. Met een executive search in Den Bosch en de omliggende gebieden kunnen wij de perfecte kandidaat voor uw organisatie werven. Een kandidaat die niet na één keer hoesten zich ziek meldt. Een kandidaat die voor u door het vuur gaat en er alles aan doet om mee te bouwen met uw organisatie. Bijkomend voordeel is dat de werknemer uit de buurt komt.

Investeren in medewerkers
Het uitvoeren van een executive search in de omgeving van Den Bosch kost uiteraard geld. Wij werken met een vaste werving en selectie fee zodat u weet waar u aan toe bent. Geen verrassingen en bijkomende kosten. Natuurlijk gaat het om een investering maar wij zitten met ons percentage ruim onder die van de concurrentie.

Karaktertype
Wij gaan op zoek naar de juiste persoon met het karaktertype dat perfect binnen uw organisatie past. Voor veel bedrijven is dit moeilijk te meten. Echter gebruiken wij twee zelfontwikkelde tools waardoor wij direct inzicht krijgen in welk karaktertype het best in uw organisatie past. Wij hebben één tool gericht op de kandidaat, de zogenaamde pre-selectie scan ofwel mini assessment. Hier komt een karaktertype uit. De andere tool is gericht op bedrijven. Hier komt een bedrijfscultuur uit met een daarbij behorend advies over het karaktertype wat het best in uw organisatie zou passen.

Search
U zult wel denken, leuk dat we een karaktertype hebben die in onze organisatie past. ‘Ik wil liever een werknemer die er gelijk staat!’ Doormiddel van dit karaktertype gaan wij op zoek naar de werknemer die er gelijk staat. Echter kost dit tijd omdat wij een executive search in Den Bosch en omstreken moeten opstarten. Een goede voorbereiding is het halve werk en zorgt er uiteindelijk voor dat u de juiste kandidaat heeft.

Goede werknemers
Wilt u een gesprek voordat wij een executive search in Den Bosch en omstreken uitvoeren? Dan komen wij graag bij u op bezoek. Echter hebben wij één minuscule vraag. Wilt u onze Cultuur Talenten Scan klik hier invullen zodat we weten wat voor karaktertype in uw organisatie past. U krijgt geheel gratis direct de uitslag van deze scan.