Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Executive search Eindhoven

De tijd dat executive search alleen in hoge posities wordt toegepast is verleden tijd. Het wordt ook wel headhunting genoemd. Deze strategie passen we toe in twee situaties; als er geen geruchtbaarheid mag worden gegeven aan een openstaande functie of positie. Of als het profiel heel erg schaars is. Dat kan zijn op management niveau maar ook buiten het management. Zoals een software ontwikkelaar, een systeem­beheerder, belastingadviseur, techneut, etc. Zoekt u in Eindhoven een professional en u wilt dit low profile doen dan is Executive search Eindhoven een goede oplossing voor u.

In stilte werven

Wellicht is er een ontslagprocedure gaande binnen uw bedrijf en is het voor degene die vertrekt extra pijnlijk als er openlijk wordt geworven. Of wellicht wilt u niet dat uw concurrenten zien dat u aan het werven bent. Er kunnen diverse redenen zijn om in stilte te willen werven. Via een executive search wordt er in Eindhoven geen vacature gepost in de media. Vooraf voeren we een arbeidsmarktanalyse uit en zullen we de doelgroep in kaart brengen, die we op persoonlijke wijze benaderen. We gaan daarbij discreet te werk.

Hemd van het lijf

Maar eerst willen we alles over uw bedrijf weten voordat we een executive search in omgeving Eindhoven kunnen uitvoeren. Hoe bent u aan de bedrijfsnaam gekomen? Waar bent u trots op? Wat is uw toekomst visie? En welk type medewerker of manager zoekt u nu precies? Wij helpen u daar een beetje bij. Want u kunt gratis de CTS invullen, het neemt nog geen 10 minuten van uw tijd in beslag. Daarna volgt een uitleg over uw bedrijfscultuur en wordt er een advies gegeven welke type daar het beste bij past. Als we uw bedrijf bezoeken gaan we de resultaten van de CTS scan bespreken.

Quanta costa en iets met garantie

Logisch dat u stil staat bij de kosten! In een executive search gaat veel tijd zitten. Tijd die voor u als ondernemer of HR manager kostbaar is. Aan een executive search, waarbij Eindhoven of een andere stad niet zo belangrijk is, wordt gemiddeld 250 uur besteed. Dat is anderhalve maand op basis van een fulltime werkweek. Dit is voor een HR manager of DGA bijna niet op te brengen naast het reguliere werk. Bij Recruitment4You hebben we een all-in tarief waar geen extra kosten bij komen kijken en die concurrerend is ten opzichte van de markt. Maar belangrijker dan het tarief is de garantie zodat u verzekerd bent van een uitstekende executive search in Eindhoven of een andere stad.

Contact

Wij komen u graag meer vertellen over uw bedrijfscultuur! Via deze url kunt u gratis de CTS scan alvast invullen: klik hier. Daarna nemen we contact met u op.