Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Executive search Oosterhout

De belangrijkste medewerker van uw bedrijf gaat met pensioen. De eerste medewerker die u tientallen jaren geleden heeft aangenomen verdwijnt. De medewerker met de meeste capaciteiten gaat weg uit uw organisatie. De harde werker waar u altijd op kon rekenen en die altijd voor u klaar stond is oud geworden en gaat genieten van zijn pensioen. Na al die jaren heeft deze werknemer dit natuurlijk verdiend. Echter heerst er bij u paniek. Niemand kan hem vervangen! Zo’n werknemer krijgen wij nooit meer! De nieuwe medewerker zal hier nooit aan kunnen tippen! U vraagt zich af wat u nu moet doen. Wilt u stoppen met uw bedrijf of niet. Wij weten het antwoord. Tuurlijk wilt u doorgaan met uw bedrijf alleen u ziet de toekomst even minder rooskleurig in. Wij kunnen helpen! Vaak zien wij dat bedrijven die ons inschakelen in totale paniek zijn omdat iemand met een jarenlang dienstverband met pensioen gaat. Door middel van een executive search in de omgeving van Oosterhout zorgen wij voor een nieuwe medewerker en een waardig opvolger voor de huidige medewerker.

Bewijs
Gelooft u ons niet? Denkt u nog steeds dat er geen waardig opvolger te vinden is voor uw vertrekkende medewerker? Dan raden wij u aan om onze recensies te lezen. Deze recensies zijn te lezen op onze website, recensies. Veel bedrijven vertellen over de geslaagde samenwerking en de goede kandidaten die wij in huis hebben gehaald.

Duur
Gebruik maken van een executive search in de omgeving van Oosterhout kost inderdaad geld. Veel geld? Het is inderdaad een investering die zichzelf terugverdient. Wij zijn echter niet duur als je kijkt naar onze concurrenten. Wij zitten tot wel 40% onder de prijs van onze concurrenten. Naast onze concurrerende prijs werken we met een garantieperiode.

Traject
Bent u bereid om in uw bedrijf te investeren? Bent u bereid om te betalen voor een executive search in de omgeving van Oosterhout? Dan starten wij graag een traject met uw bedrijf. Wij gaan op zoek naar de juiste kandidaat om uw openstaande functie in te vullen. Hoe wij dit doen? Door middel van twee zelfontwikkelde tools waardoor we precies weten welk type karakter in uw organisatie past. Naast de tools werken we met DM profielen waaruit kenmerken van kandidaten af te lezen zijn. Graag vertellen wij hier meer over in een vrijblijvend gesprek.

Interesse
Voordat wij in gesprek gaan met uw bedrijf zijn wij zeer geïnteresseerd in uw bedrijfscultuur en naar het type medewerker wat u nodig heeft. Wij zien daarom graag de Cultuur Talenten Scan klik hier ingevuld worden, voorafgaand aan het gesprek. U krijgt geheel gratis een advies wat na het invullen direct aan u getoond wordt.