Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Executive search Tilburg

U komt op uw werk aan en u schrikt zich het ongans. Uw werknemers zijn van slag en bang voor de toekomst. Dit komt allemaal omdat uw grootste en belangrijkste concurrent zijn product heeft verbeterd. U bent in paniek en denkt dat u de zaak wel kunt sluiten. Woorden als faillissement schieten door u hoofd. Het zal toch niet? Jarenlang heeft u gebouwd aan een sterke organisatie, gezorgd voor een goede marketingmix, een sterk product en een goed pand om in te werken. U bent bang dat dit allemaal te niet gedaan wordt omdat uw concurrent het product wat jullie allebei verkopen heeft verbeterd. Wat moet ik doen vraagt u zich af? Wij weten het antwoord. U hoeft helemaal niks te doen behalve met ons in gesprek gaan. Wij weten namelijk hoe wij u kunnen helpen. Een executive search in de omgeving van Tilburg is de oplossing. Wij gaan op zoek naar de beste productontwikkelaars die ook perfect in uw organisatie passen. Een executive search in de omgeving van Tilburg zorgt er dus niet alleen voor dat u de concurrentie achterhaalt. Het zorgt er zelfs voor dat u de concurrentie inhaalt. Desgewenst kunnen we tijdens dit traject reclame voor uw bedrijf maken. Onze ICT is dermate goed ingestoken dat u automatisch profijt heeft.

Niets voor niks
Voor niks gaat de zon op. Een executive search in de omgeving van Tilburg kan niet gratis worden gedaan. Het zoeken naar de juiste persoon kost veel tijd. Wij begrijpen dat u goed wilt nadenken over het investeren in personeel door middel van executive search in omgeving Tilburg. Wel kunnen we u verzekeren dat onze kosten lager liggen dan van onze concullega’s. En u krijgt garantie op de werving. Wij denken dat het op de lange termijn beter voor uw bedrijf is om niet achter de concurrentie aan te lopen. Door te investeren in goed personeel kan uw bedrijf groeien.

Meten
Door middel van een executive search in de omgeving van Tilburg werven wij verschillende kandidaten. Dat betekent niet dat ze goed in uw organisatie passen. Door middel van onze speciaal ontwikkelde scans kunnen wij dit meten. We meten bij de kandidaten de natuurlijke competenties en bij bedrijven de bedrijfscultuur. Hierdoor kunnen we zien of de natuurlijke eigenschappen van de geworven kandidaat binnen uw organisatie passen. Kortom, wij creëren hierdoor de perfecte match tussen bedrijf en kandidaat. Daarnaast stellen wij het DM profiel van een kandidaat vast, dat geeft veel informatie over het karakter van de kandidaat.

Achtervolgen en inhalen
Wilt u dus de achtervolging inzetten op uw concurrenten? Wilt u de concurrenten uiteindelijk zelfs inhalen? Dan gaan wij graag in gesprek met u over het inzetten van een executive search in de omgeving van Tilburg. Voordat wij in gesprek gaan kunt u gratis de CTS scan klik hier invullen. Door deze in te vullen ontdekt u meteen wat uw bedrijfscultuur is en ontvangt u een gratis advies welk type medewerker het beste bij uw bedrijf past.