Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Executive search Waalwijk

Doordat er krapte op arbeidsmarkt is wordt executive search steeds gebruikelijker in Waalwijk en in andere steden van Nederland. Het is allang niet meer zo dat deze strategie alleen in managementfuncties wordt toegepast. Er zijn twee redenen waarom men kiest voor executive search in regio Waalwijk of elders. Indien er geen geruchtbaarheid mag worden gegeven aan het werven van een nieuwe manager of medewerker. Of als het om een schaars profiel gaat en deze kandidaten op specialistische wijze benaderd moeten worden.

Low profile werven

Wellicht wilt u niet dat uw concurrenten weten dat u aan het werven bent, of wellicht is er een gevoelig ontslag geweest. En wilt u de persoon in kwestie. Er kunnen diverse redenen zijn om low profile te willen werven. Door middel van een executive search wordt er in Waalwijk geen vacature gepost in de media. Als we de werving starten zullen we een arbeidsmarktanalyse maken en zullen we de doelgroep analyseren en in kaart brengen en op persoonlijke wijze benaderen. Daarbij gaan we vertrouwelijk en discreet te werk.

Eerste stap

Om een goed beeld te krijgen van wat u nodig heeft kunt u gratis onze CTS scan in vullen. Met deze scan krijgt u inzicht in de bedrijfscultuur en welk type medewerker of manager u nodig heeft. Deze uitslag leidt tot verder praten over uw bedrijf, we willen namelijk alles weten. Hoe meer gevoel wij hebben bij uw bedrijfscultuur en DNA, des te beter kunnen wij de kandidaten daarop afstemmen. Door middel van de volgende url kunt u deze CTS scan maken: klik hier.

Hoe werkt het nu precies?

Ons werving en selectie bureau gaat voor u een executive search uitzetten in Waalwijk en omgeving. Aan de hand van uw verhaal bepalen we een strategie. We voeren een doelgroep en arbeidsmarkt analyse uit en starten met headhunting. Wij schrijven een anonieme vacaturetekst die we enkel zullen delen met potentiele kandidaten. Wij zorgen voor interessante professionals die bij u aan tafel komen. In dit proces wordt u als ondernemer geheel ontzorgd.

Garantie

Hoe weet u nu of wij ons werk goed doen? En of u krijgt wat beloofd wordt? Om die reden geven we garantie op de werving. Omdat we inmiddels al jaren onze klanten bedienen hebben we klanten aan het woord gelaten over onze werkwijze. Via de volgende url kunt u deze ervaringen nalezen: klik hier.

Contact

Wil u meer weten over een executive search bij u in regio Waalwijk? Dan maken we daarvoor graag tijd. Heeft u de CTS inmiddels ingevuld? Dan bellen we u voor een afspraak.