Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Headhunter Brabant

U bent al zo lang op zoek naar de juiste werknemer. U heeft al zoveel tijd geïnvesteerd om deze werknemer te vinden maar toch lukt het niet. U vraagt zich vast af of deze werknemer wel is te vinden. De headhunter uit Brabant heeft hier antwoordt op. De werknemer waar u naar op zoek bent is waarschijnlijk heel schaars terwijl er veel vraag naar is. Wij zijn gespecialiseerd in het hunten van moeilijke functies waar veel vraag naar is maar er weinig mensen in opgeleid zijn.

Traject
Om de juiste werknemer voor uw bedrijf te werven start de headhunter uit Brabant een werving en selectie traject op. Wij gaan intensief zoeken naar de persoon waarnaar u op zoek bent. U vraagt zich waarschijnlijk af hoe wij dat doen en waarom het u niet lukt? Dit is eenvoudig uit te leggen. Dit is onze specialiteit. Wij lezen duizenden CV’S door en herkennen de kernmerken die binnen uw organisatie zouden passen. Ons netwerk is groot omdat we inmiddels 10 jaar niets anders doen dan de juiste medewerkers zoeken voor bedrijven.

Fee
Het opstarten van een goed werving en selectie traject kan natuurlijk niet zonder kosten. Het kost natuurlijk geld om de beste werknemer voor uw bedrijf te hunten. De headhunter uit Brabant geeft u wel garantie. Dit wil zeggen dat wij altijd een goede werknemer voor uw organisatie zullen hunten. Mocht dit om welke reden dan ook finaal mislopen kunt u gebruik maken van uw garantie en zullen wij opnieuw gaan hunten. Met deze garantie hopen wij dat u ons het vertrouwen geeft en dat we kunnen bouwen aan een relatie op lange termijn.

Werkwijze
Als u besluit de vacature uit handen te geven aan ons neemt de headhunter uit Brabant het hele werving en selectie traject over. Dit wil zeggen dat u nergens meer aan hoeft te denken. Alles gaat via ons. Wij contacteren de potentiele werknemer. We gaan vervolgens met ze in gesprek en stellen ze voor aan uw organisatie met een bijbehorend advies. U kan vervolgens beslissen of u de werknemer wil aannemen.

Afspraak
Dus bent u op zoek naar de juiste werknemer maar kunt u deze niet vinden? Neem contact op met de headhunter uit Brabant. Wij komen graag langs voor een kop koffie. Voor het gesprek vragen wij wel om de CTS scan klik hier in te vullen zodat wij meer over het type medewerker kunnen vertellen dat u zoekt. Door dit in te vullen krijg u gratis inzicht in uw organisatie en een advies welke medewerker het beste bij uw bedrijf past.