Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Headhunter Breda

U bent op zoek naar en medewerker of een manager met een schaars profiel. Bijvoorbeeld een software ontwikkelaar, een financieel medewerker, manager loonadministratie of wellicht een techneut? Dit zijn functies waar een headhunter uit Breda naar gaat hunten omdat deze kandidaten schaars zijn.

Vak apart

Een headhunter maakt een analyse van omgeving Breda. Op basis van geografie, op basis en functietitel en bijvoorbeeld opleiding. Soms merken we dat een bepaalde functietitel op verschillende manier voorkomt. Al deze informatie die in kaart wordt gebracht noemen we een arbeidsmarktanalyse. Na deze analyse weet u hoe schaars het profiel is en krijgt u meer zicht op het recruitment proces. Het zoeken naar de spelt in de hooitberg is een vak apart. De headhunter uit Breda bespaart u veel tijd.

Hoe werkt het nu allemaal?

In feite werkt een headhunter regio Breda niet anders dan een recruiter van een werving en selectie bureau. Als een profiel schaars is moet de recruitment strategie aangepast worden naar headhunting. Daar zijn wel bepaalde skills voor nodig. Zoals optimale Arbeidsmarktcommunicatie zodat de kandidaat die de vacature ontvangt ook echt enthousiast raakt van de functie en daarop reageert. Dit is vaak een groot struikelblok in de zoektocht; weten hoe de doelgroep aangesproken wil worden. En het blijven optimaliseren van dit proces. Onze headhunter uit regio Breda is behoorlijk succesvol, scoort een hoge responsrate en heeft binnen enkele maanden zeer schaarse kandidaten aan tafel.

Koffie

Het begint allemaal met koffie! Zowel bij u als opdrachtgever als bij de schaarse kandidaat waar de klant naar op zoek is. Als u op zoek bent naar een schaars profiel komen we eerst bij u langs om uw bedrijf te leren kennen. Tijdens de koffie afspraak ontvangt u gratis onze CTS scan. Met deze cultuurscan krijgt u inzicht in uw bedrijfscultuur en volgt het advies welk type medewerker of manager het beste bij uw bedrijf past. Lees hier meer over deze scan: klik hier.

Prijskaartje en garantie?

De beste professionals hunten en binden kost geld, daar kunnen we niet omheen. Wel is het goed om te weten dat we garantie geven op onze wering en selectie. Dat geeft u hopelijk het vertrouwen dat wij vooral een langdurige en duurzame samenwerking opbouwen met onze klanten zodat de investering leidt tot een grote tevredenheid. Via onze site kunt u lezen over ervaringen die klanten met ons hadden waar we als headhunter zijn ingezet, waaronder regio Breda. Leest u hier verder: klik hier.

Contact

Zullen we een koffie afspraak inplannen? Via de volgende link kunt u onze gratis CTS invullen zodat u alvast weet wat u nodig heeft: klik hier. Dan bellen wij u spoedig voor een kop koffie.