Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Headhunter Den Bosch

Heeft u veel oudere werknemers die de leeftijd van zestig allang hebben bereikt? Heeft u werknemers die binnenkort van hun pensioen gaan genieten?  Wilt u de organisatie verjongen met jong creatief talent maar weet u niet hoe dit moet? Heeft u al meerdere pogingen gedaan om jong talent aan uw organisatie te binden maar is er geen wederzijdse interesse? Dan zit u met de headhunter uit Den Bosch wel goed. Wij zijn gespecialiseerd in het verjongen van veel organisaties. Vaak worden wij ingeschakeld met de vraag naar jong talent.

Talent
Er is genoeg jong talent te vinden in Nederland. Echter is het moeilijk om jong talent aan uw organisatie te binden. Deze talenten krijgen vaak meerdere aanbiedingen waaruit ze kunnen kiezen. Ondanks weinig ervaring kunt u jong talent toch binnenhalen. Door de Headhunter uit Den Bosch in te schakelen. Wij kunnen garanderen dat uw organisatie wordt verjongd en kunnen jong talent aan uw organisatie binden. U vraagt zich waarschijnlijk af waarom u dat zelf niet kan en wij wel. Wij weten precies de punten waarop wij jong talent kunnen overtuigen om op lange termijn binnen uw organisatie te werken.

Relatief voordelig
Voor niks gaat de zon op. Voor niks nemen we echter niet het hele sollicitatietraject over. Net als elk ander bedrijf moeten wij ook geld verdienen om onze kinderen eten te geven. Echter houden we wel rekening met u. Wij hanteren een werving en selectie fee die vele malen lager is dan die van onze concurrenten. Daarnaast hanteren wij een garantie voor een periode van drie maanden. U kunt van deze garantie gebruik maken als de headhunter uit Den Bosch een ‘domme’ fout heeft gemaakt middels het werven van een bedroevende werknemer. Echter is dit nog nooit gebeurd en mag u er vanuit gaan dat wij uw openstaande vacatures volgens uw verwachtingen en wensen invullen.

Relatie
Wij proberen niet alleen voor de lange termijn een werknemer aan uw organisatie te binden. De headhunter uit Den Bosch wil met u ook een relatie op de lange termijn creëren. Wij willen intensief contact met u, uw organisatie en de werknemer die wij voor u hebben geworven. Daarbij adviseren wij u over de beste invulling van uw personeelsvraagstukken.

Tijd
Als u tijd voor ons wilt vrijmaken komen wij graag meer vertellen over onze werkwijze. Voordat wij langs komen willen wij graag dat u onze gratis Cultuur Talenten Scan klik hier invult. Met het resultaat van deze scan kunnen wij zien aan wat voor jong talent uw organisatie behoefte heeft.