Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Headhunter Eindhoven

Uw beste medewerker is vertrokken naar de grootste concurrent. De functie die uw medewerker bekleedde is schaars en zeer moeilijk in te vullen. Er is paniek binnen de organisatie omdat de grootste concurrent versterkt is met een uitstekende medewerker en u achter de feiten aan loopt. U vraagt zich waarschijnlijk af hoe u de functie die nu open staat moet invullen. De headhunter uit Eindhoven kan u hierbij helpen. Wij hebben jaren lange ervaring met het invullen van de moeilijkste functies. Functies waar veel vraag naar is en waar maar een kleine groep mensen voor is opgeleid. Wij zorgen ook dat u ondanks deze moeilijke functie de perfecte medewerker krijgt. Een medewerker die niet zomaar overstapt naar de grootste concurrent en zelfs beter functioneert.

Perfecte kandidaat
U kunt het zich waarschijnlijk niet voorstellen dat u een betere medewerker kunt krijgen als uw beste medewerker onlangs is vertrokken naar de grootste concurrent. De headhunter uit Eindhoven kan hier echter wel voor zorgen. Doormiddel van zelfontwikkelde scans kunnen wij uw behoefte prima invullen. Doordat wij gebruik maken van deze scans kunnen wij het juiste karakter aan uw organisatie verbinden. U en vele andere bedrijven denken vaak aan een opleiding die de toekomstige medewerker gedaan moet hebben en de werkervaring die de toekomstige medewerker moet hebben gehad. De headhunter uit Eindhoven denkt echter anders. Wij vinden ook deze twee aspecten zeer belangrijk. Het belangrijkste aspect is echter een persoonlijke klik binnen de organisatie. Zonder persoonlijke klik is de toekomstige medewerker ten doodde opgeschreven.

Investeren
Uiteraard kost het investeren in de perfecte kandidaat geld. Hier kunnen wij niet om heen. Voor een dubbeltje kun je natuurlijk niet op de eerste rij zitten. Het opstarten van een hunting en het optimaliseren van onze eigen ontwikkelde scans is natuurlijk niet gratis. Ondanks de kosten die eraan verbonden zijn willen wij bedrijven niet laten schrikken. Daarom rekent de headhunter uit Eindhoven een vaste concurrerende werving en selectie fee die te overzien is.

Garantie
Bij een forse investering verwacht u waarschijnlijk ook een stukje garantie. U heeft geluk! De headhunter uit Eindhoven biedt u deze garantie. Wij geven namelijk 3 maanden garantie bij elke medewerker die via ons in uw organisatie gaat werken.

Goede koffie
Bij iedereen die ons goede koffie kan aanbieden komen wij graag op gesprek. Mocht u op de korte termijn nog niet geïnteresseerd zijn is er ook de mogelijkheid om te praten over de lange termijn. Zodat u voorbereid bent als een medewerker zijn baan opzegt. Voordat wij op gesprek komen zijn wij erg benieuwd wat uw bedrijfscultuur is. Door deze gratis scan klik hier in te vullen ontvangt u meteen de uitslag.