Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Headhunter Oosterhout

Bent u met een landelijke headhunter in zee gegaan en bevalt dit u niet? Krijgt u te weinig persoonlijke aandacht van uw huidige headhunter en heeft u niet het idee dat er mee wordt gedacht in het belang van uw organisatie? Ga weg! Dat is het enige advies dat wij u kunnen geven. Wilt u daarentegen wel een headhunter die u persoonlijk advies geeft, niet wegloopt van verantwoordelijkheden en werkt in het belang van uw organisatie? Kom naar de headhunter in Oosterhout. Wij leveren maatwerk, bieden ongekend goede service en proberen hierdoor uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Ons geheim
Een intensieve samenwerking op zowel de korte en lange termijn. Het houden van intensief contact ook nadat een kandidaat geplaatst is in uw organisatie. De headhunter uit Oosterhout haalt zijn voldoening niet uit het draaien van een miljoenen omzet. Wij krijgen voldoening als we de juiste persoon in uw organisatie hebben geplaatst. Wij willen uw organisatie graag zien groeien.

Echter
U vraagt zich waarschijnlijk af hoeveel de headhunter uit Oosterhout rekent voor het bemiddelen van de juiste kandidaat. Wij kunnen hier kort over zijn. Wij maken het voor iedere organisatie die echt wil doorgroeien door middel van nieuw personeel betaalbaar. Voor elke organisatie rekenen wij een vaste werving en selectie fee die waarschijnlijk een stuk goedkoper is dan de headhunter waar u momenteel mee werkt.

De juiste kandidaat
Ondanks dat u niet tevreden bent over uw huidige headhunter leverde hij wel altijd een kandidaat. De headhunter uit Oosterhout levert echter niet zomaar een kandidaat. Wij leveren de perfecte kandidaat. U vraagt zich waarschijnlijk af hoe wij dat doen. Wij kijken net als alle andere headhunters naar de opleidingen die de kandidaat heeft gedaan. Ook kijken wij naar werkervaring net als andere headhunters. Wat de headhunter uit Oosterhout echter onderscheidend maakt ten opzichte van anderen is dat er ook gekeken wordt naar het persoonlijke aspect. Wij kijken of iemands persoonlijkheid in uw organisatie past door een speciaal ontwikkelde preselectie scan.

Uurtje
Als u een uur wilt vrijmaken komen wij graag meer vertellen over de dienst die wij leveren. Voordat de headhunter uit Oosterhout op gesprek komt wordt er wel verzocht om onze Cultuur Talenten Scan klik hier te maken. Hiermee krijgen wij inzicht wat voor persoonlijkheidstype in uw organisatie het beste tot zijn recht komt.