Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Headhunter Tilburg

Bent u op zoek naar het juiste personeel voor een moeilijke functie? Kost dit veel tijd en heeft u dat niet? Dan zijn wij er altijd om uw organisatie op weg te helpen. Een servicemonteur, manager accountancy of een monteur assistent projectleider. De headhunter in de omgeving van Tilburg vult deze functies altijd in.

Kosten
Het opzetten van een hunting gaat uiteraard geld kosten. Wij rekenen een vast percentage voor al onze klanten. Misschien vraagt u zich af waarom het traject uit handen geven als we het ook zelf kunnen doen? Een gemiddelde hunting duurt namelijk 250 uur! Dit is kostbare tijd die ook in andere dingen kunnen worden gestoken zoals leads genereren. De headhunter uit de omgeving Tilburg neemt heel het traject vanaf het begin tot eind over. Dit betekent dat u die 250 uur die u gemiddeld kwijt zou zijn anders kunt gebruiken.

Garantie
Wat biedt mij de zekerheid dat de vacature goed wordt ingevuld? De kans dat wij de juiste professional voor uw bedrijf hunten is zeer groot. Echter, ook wij kunnen het aan het verkeerde eind hebben en dus de verkeerde persoon hunten. Niet getreurd! De Headhunter in de omgeving Tilburg biedt namelijk 3 maanden garantie. Mochten wij de verkeerde professional hunten voor uw bedrijf nemen wij onze verantwoordelijkheid en starten wij een nieuw traject om alsnog de juiste professional voor uw organisatie te hunten.

Zekerheid
Bent u alsnog niet helemaal zeker dat wij de juiste professional hunten? Wilt u nog meer zekerheid voordat u de beslissing maakt om met de headhunter uit de omgeving Tilburg in zee te gaan? Dan raden wij u aan om onze reviews op onze site te lezen. Meerdere bedrijven vertellen over de succesvolle samenwerking en de daarbij behorende wervingen die wij voor deze bedrijven hebben voltooid.

Waarom wij?
Waarom moet ik voor jullie kiezen en niet voor een andere headhunter? De headhunter uit de omgeving Tilburg gebruikt een unieke denkwijze om de juiste professional aan uw organisatie te verbinden. Er wordt namelijk niet alleen gekeken naar opleiding en werkervaring maar ook vooral naar de klik tussen bedrijf en professional op persoonlijk vlak.

Op de koffie
Bent u geïnteresseerd geraakt? Dan komt de headhunter uit de omgeving van Tilburg graag op de koffie om te praten over uw vacature. Wij vertellen graag meer over de professional die binnen uw organisatie zou passen. Hiervoor moet u wel de CTS scan klik hier maken.