Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Headhunter Waalwijk

Er staat al heel lang een vacature open die moeilijk is in te vullen. U denkt bij zichzelf laat maar zitten het gaat toch niet lukken. De headhunter in Waalwijk is bereid om te helpen. Wij kunnen ondanks een hoge moeilijkheidsgraad de vacature alsnog invullen.

Kandidaat
U bent opzoek naar de perfecte kandidaat die de vacature moet gaan invullen. De kandidaat die perfect in het plaatje van u bedrijf past en die vlekkeloos meedraait in uw organisatie. Door de Headhunter in Waalwijk in te schakelen krijgt u dit voor elkaar. Wij hunten de perfecte kandidaat die perfect in uw organisatie past.

Kandidatensysteem
U vraagt zich waarschijnlijk af hoe wij aan deze kandidaten komen. De headhunter uit Waalwijk heeft hier een heel simpel antwoord op. Wij hebben een kandidatensysteem met 10.000 kandidaten. Wij spitten heel ons systeem door om de perfecte kandidaat aan u voor te kunnen dragen. 10.000 kandidaten klinkt waarschijnlijk als heel veel. Kortgezegd dat is het ook. Wij doen er alles aan om uw vacature in te laten vullen door de perfecte kandidaat

Kostenplaatje
Het hunten van de perfecte kandidaat kost natuurlijk geld. Daar kunnen we niet om heen draaien. Desondanks proberen wij de het kostenplaatje relatief laag te houden. De werving en selectie fee die wij hanteren is namelijk vele malen lager dan onze concurrenten. De headhunter uit Waalwijk biedt ook iets unieks. Garantie! Wij zijn bijna enige headhunter die garantie geeft en dat 3 maanden! Mocht de gehunte kandidaat niet functioneren, neemt degene geen iniatief en zit de desbetreffende persoon heel de dag als een zoutzak op een stoel, dan kunt u gebruik maken van de 3 maanden garantie. Kosteloos hunten wij dan een nieuwe kandidaat voor uw organisatie.

CultuurTalentenScan
Om de Juiste kandidaat te werven maakt de headhunter uit Waalwijk gebruik van de zelf ontwikkelde Cultuur Talenten Scan. Dit is een handige tool waarbij er niet alleen gekeken wordt naar een opleidingsniveau of bepaalde werkervaring maar ook naar persoonlijke aspecten. Deze tool is een handig hulpmiddel maar ook houvast bij creëren van de perfecte match tussen kandidaat en bedrijf

Voorstel
Wij willen daarom ook voorstellen om een keer langs te komen om te kijken of we uw organisatie kunnen helpen. Voordat wij langs komen vragen wij wel of u onze Cultuur Talenten Scan klik hier wilt invullen. U krijgt gratis inzicht in uw bedrijfscultuur en een gratis advies over het type medewerker die het beste bij uw bedrijf past.