Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Een pakkende header op je CV

Deze keer gaan we het hebben over een pakkende header op je CV. Sommige kandidaten schrijven in de derde vorm hun persoonlijk stukje, dat spreekt de lezer doorgaans minder aan. Dus schrijf vanuit jezelf. Wees daadkrachtig, origineel, niet te bescheiden en niet te overdreven. Wat kom jij de ander brengen, dat wil de lezer graag weten. Wat voor extra’s neem jij mee? Dit kun je in een aantal zinnen beschrijven. Je kunt ook een quote opnemen die iets over jou vertelt. Als je het nu lastig vindt, vraag dan aan een aantal mensen om iets over jou te vertellen. Uit deze stukjes kun je vast en zeker inspiratie halen om een pakkende header te schrijven! Een aansprekende header mag niet ontbreken op je CV!! Door je competentie cirkel te maken krijg je ook een helder beeld wat je sterkte punten zijn en mogelijk wakkert dat je creativiteit aan.

Als werving- en selectiebureau merken wij dat sollicitanten zich vaak onvoldoende tot niet bewust zijn van zowel hun valkuilen als kwaliteiten. Hierdoor slaan zij vaak de plank mis tijdens de sollicitatieprocedure.

Ontdek gratis jouw competenties in drie eenvoudige stappen middels de Pre-Selectie Scan!

Als je het lastig vindt om een originele CV Header te schrijven kun je jezelf ook aanmelden voor de sollicitatietraining, waarbij je jezelf leert onderscheiden op de sterk concurrerende arbeidsmarkt. Lees bijvoorbeeld de ervaringen van kandidaten die je voorgingen, ervaringen met de sollicitatietraining. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze sollicitatietips! Deze worden regelmatig gepubliceerd op onze website, maar ook op onze sociale media kanalen Facebook en LinkedIn.