Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Recruitment bureau Breda

Heeft u al vijf keer iemand aangenomen die niet goed functioneerde? Doet u zo uw best om de juiste persoon te vinden die uw openstaande vacature vlekkeloos invult? Heeft u veel tijd verspild aan het sollicitatietraject en wilt u niet meer tijd verspillen? Het recruitment bureau uit Breda staat paraat om u te helpen. Wij zijn een lokale onderneming en hebben ervoor gekozen om alleen op lokaal gebied actief te zijn. Wij willen alle bedrijven in de omgeving van Breda helpen om aan goed personeel te komen. Dus ook uw bedrijf. Dit willen wij doen door een intensieve samenwerking waarbij er goed en duidelijk wordt gecommuniceerd door ons.

Communicatie
Communicatie is één van onze belangrijkste kernwaarden. Doordat wij een kleinschalig bedrijf zijn die lokaal opereert kunnen wij deze service verlenen. Er staat altijd iemand van ons team paraat om vragen van u te beantwoorden. U kunt het lokale recruitment bureau uit Breda bereiken via telefoon, e-mail en zelfs WhatsApp als u klant bent geworden. Deze service ziet u niet bij bedrijven die landelijk opereren.

Betrouwbaar
U wilt natuurlijk samenwerken met een betrouwbare organisatie die u niet opzadelt met werknemers die er niks van kunnen en tien keer per dag pauze willen houden. Het recruitment bureau uit Breda snapt als geen ander dat goede werknemers belangrijk zijn om uw organisatie draaiende te houden. Daarom verlenen wij een stukje service in de vorm van garantie. Deze garantie geldt drie maanden nadat de geworven werknemer bij uw organisatie gestart is. Mochten wij ons werk enorm slecht hebben gedaan door een vreselijk slechte werknemer te werven kunt u hier gebruik van maken. Wij werven dan kosteloos een nieuwe werknemer voor uw organisatie. Als u naar onze website gaat om de reviews te lezen van onze klanten wordt al snel duidelijk dat we niet alleen zeggen dat we kwaliteit leveren maar dat ook echt doen.

Kostenplaatje
Net als alle andere recruitment bureaus rekenen wij ook werving en selectie fee. Het recruitment bureau uit Breda is daarentegen wel een meedenker in plaats van een profiteur. Wij hanteren een werving en selectie fee waar wij winst uithalen. Echter is deze werving en selectie fee een stuk minder als de gevestigde concurrenten. Wij vinden het belangrijker om uw organisatie te helpen door mee te denken dan achterover te hangen en te profiteren.

Kennismaking
Heeft u moeite met het zoeken van personeel en bent u van plan om een externe partij in te schakelen? Dan willen wij graag langskomen voor een kennismaking. Om u gelijk inzicht te geven over het type wat precies binnen uw organisatie past vragen wij of u vooraf de Cultuur Talenten Scan klik hier in te vullen. De scan is geheel gratis en levert u een gratis advies op!