Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Recruitment bureau Eindhoven

Heeft u een recruitment bureau ingeschakeld die de verkeerde kandidaat voor u heeft geworven? Heeft u veel geld in een recruitment bureau gestoken om goed personeel te krijgen en heeft u het idee dat u bent opgelicht? Als dit het geval is betreuren wij dit ten zeerste! Het recruitment bureau uit Eindhoven wil u meehelpen bij het vinden van goed personeel. Wij vinden het zeer belangrijk de perfecte kandidaat voor uw bedrijf te vinden. Hier halen wij onze voldoening uit.

Waarde + Prijs
Goed personeel is erg lastig en tijdrovend om te vinden. Goed personeel is zeer waardevol voor een organisatie. Als u goed personeel wilt hebben moet u daar zelf veel tijd in investeren om deze te vinden. Een extern recruitment bureau regio Eindhoven kan dan een uitkomst zijn. Simpel gezegd kost dit wel geld. Alleen kunt u de tijd die u niet in een sollicitatieproces hoeft te steken anders gebruiken. Bijvoorbeeld uw core business! Het recruitment bureau uit Eindhoven wil u voor een relatief laag bedrag graag helpen. Wij gebruiken het woord ‘relatief’ omdat het een flinke investering is maar wij vergeleken met andere recruitment bureaus een stuk goedkoper zijn.

Perfecte match
Ons doel is niet om over uw rug geld te verdienen. Wij stellen geen slechte kandidaten voor. Wij bemiddelen kandidaten die gemotiveerd zijn om voor uw bedrijf te werken, die voor u door het vuur gaan en er altijd voor u zullen staan. Mede door onze eigen ontwikkelde scans kunnen wij kijken wat voor persoonlijkheid binnen uw bedrijf past. Wij denken dat alles op persoonlijk vlak samen moet vallen om de perfecte match te creëren. Dit is een unieke denkwijze en manier van werken in ons vakgebied die door geen enkel ander recruitment bureau gebruikt wordt. Waarom wij de perfecte match voor jullie willen creëren? Wij zijn geen eendagsvliegen maar gaan graag een samenwerking aan voor de lange termijn. Onze visie is gebaseerd op duurzaamheid.

Garantieperiode
Ieder bedrijf maakt fouten. Wij ook! Dit is menselijk. Echter wil het recruitment bureau uit Eindhoven deze fouten graag oplossen doormiddel van het geven van een garantieperiode. De garantieperiode geldt voor drie maanden. U kunt de garantie gebruiken als de geworven kandidaat niet presteert en dus kortom enorm slecht is. Als u naar onze website gaat om de reviews te lezen van onze klanten wordt al snel duidelijk dat we niet alleen zeggen dat we kwaliteit leveren maar dat ook echt doen.

Ontmoeten
Het recruitment bureau regio Eindhoven gaat graag met u het gesprek aan. Wij zullen tijdens het gesprek uw behoeften in kaart brengen en vertellen wat onze werkwijze is en op wat voor manier wij werken. Wanneer u vooraf onze gratis CTS-scan klik hier invult ontvangt u gratis een advies welke kandidaat het beste bij uw bedrijf past. In het besprek zullen we daar meer over vertellen. Zodra u deze heeft ingevuld nemen we contact op voor het maken van een afspraak.