Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Recruitment4You

“IF YOU THINK IT’S EXPENSIVE TO HIRE A PROFESSIONAL TO DO THE JOB, WAIT UNTILL YOU HIRE AN

AMATEUR.” – Red Adair

recruitment4you - matchmaker

De kern achter Recruitment4You

Recruitment4You specialiseert zich in het koppelen van de juiste professional aan het juiste bedrijf. Hierbij gebruiken wij de unieke DM methode: dit is een manier van selecteren waarin zelfkennis en het optimaal benutten van eigenschappen en talenten van de kandidaat centraal staat. Deze eigenschappen en talenten van de kandidaat worden in kaart gebracht door een uitgebreid interview en onze Pre-Selectie Scan. Bovendien zorgt onze doeltreffende Cultuur Talenten Scan er daarnaast voor dat de cultuur van een bedrijf aan het licht komt. Zo bereiken wij ons ultieme doel: namelijk dé perfecte match tussen kandidaat en bedrijf.

Recruitment4You vertrouwt op een combinatie van innovatieve software en onze eigen specialistische kennis. Daarom zouden we nergens zijn zonder onze Sheila van der Meeren (44), professional in hart en nieren op het gebied van arbeidsbemiddeling. Sinds 2009 runt ze het succesvolle werving- en selectie bureau Recruitment4You.

Liefde voor de arbeidsmarkt

Creatief, commercieel en vooral gedreven zijn eigenschappen die Sheila op het lijf zijn geschreven. Eigenschappen waaruit Recruitment4You is geboren. Sheila werd in de negentiger jaren verbaasd en verwonderd door studenten die als gevolg van een bepaalde wending in hun leven een afstand hadden ontwikkeld tot de arbeidsmarkt. Door deze verwondering zag ze haar rol als arbeidsbemiddelaar en werd de liefde voor arbeidsbemiddeling geboren. De oprichting van haar eigen recruitment bureau was daarom een logisch gevolg van haar passie. Lees meer in het volgende interview met Sheila van der Meeren.

Competenties, hard skills en soft skills

Sheila hoopt dat deze vorm van recruitment nog meer omarmd zal worden door het bedrijfsleven. ‘Hoe mooi zou het zijn dat we massaal gaan inzien dat we, naast de hard skills (diploma’s) meer geloof kunnen  hechten aan de natuurlijke competenties van kandidaten en daarbij uitgaan van hun positieve eigenschappen? Op deze manier haal je het beste uit ieder mens naar boven. De kandidaat vindt een vaste, tijdelijk of interim baan, de organisatie een gemotiveerde professional die perfect bij hen past.’

Ben jij een kandidaat en op zoek  naar een functie die bij jou past? Doe dan gratis de Pre-Selectie Scan en ontdek jouw competenties in drie eenvoudige stappen! Je kunt je ook bij ons inschrijven en dan gaan wij voor jou op zoek naar een passende functie.

Ben je een werkgever en op zoek naar de juiste kandidaat die het beste bij jouw bedrijf past? Doe dan de gratis Cultuur Talenten Scan en ontdek wat de cultuur van jouw bedrijf is!