Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

2016 – Nieuw kantoorpand!

Eind 2015 kregen we de sleutel van ons nieuwe kantoorpand. En medio februari 2016, na een grondige renovatie, was ons kantoorpand klaar voor gebruik. Op de eerste etage hebben we kantoor met hippe werkplekken. Voorzien van een industriële look, kurken bureaus met uitzicht op Rotterdam. Beneden hebben we ontvangst- en trainingsruimte waar we klanten en kandidaten ontvangen als ook sollicitatietrainingen geven. Deze ruimte heeft veel licht en is stijlvol ingericht waardoor mensen graag op de koffie komen.

2015 – Arbeidsmarkt tools PRS & CTS gelanceerd

Na veel studie, research en ontwikkeling zijn in 2015 de arbeidsmarkt tools CTS en PRS ontstaan! Met deze twee instrumenten zijn we nog beter in staat om te kijken naar wat een bedrijf nodig heeft. Waardoor we de ideale match kunnen maken tussen werkgever en kandidaat. Als gevolg van vraag uit de markt hebben we besloten om onze unieke scans beschikbaar te maken voor HR managers en Intermediairs. Hoe dat werkt lees je hier: www.ctsscan.nl en www.prsscan.nl

2012 – De implementatie van het A3 Jaarplan

Eind 2011 kwam er steeds meer behoefte aan een nieuw businessplan. Het plan van 2009 sloot niet meer aan op de vorm. En de vlucht die Recruitment4You genomen had als franchise formule. In samenwerking met TNO Management Consultants en Henk Jan Doeleman, nu Ront, besloot Sheila een A3 Jaarplan te schrijven voor Recruitment4you. Het werd een mooi proces en resulteerde in nieuwe kennis en inzichten. Bijgevolg een aanrader voor elke bestuurder! ‘Nog altijd ben ik Henk Jan dankbaar voor deze mooie samenwerking’, aldus Sheila.

2011 – De eerste medewerker!

Mirjam was onze eerste medewerker en maakte de opstart van het franchiseconcept mee. Ze notuleerde onder andere vergaderingen, ze gaf ondersteuning bij instroom van kandidaten en nam de telefoon aan. Kortom zij regelde het secretariaat van Recruitment4You. Samengevat een vrouw met engelengeduld, nauwkeurig en altijd vrolijk! Het aannemen van je 1e medewerker is spannend! In de eerste plaats omdat je kwetsbaar bent door kleinschaligheid. In het bijzonder omdat we ons midden in de lancering van het franchiseconcept bevonden.

2010 – Start van het Franchiseconcept Recruitment4You

In 2010 kwam de vraag of het mogelijk was om van Recruitment4You een franchiseconcept te maken. Daartoe onderzocht Sheila de mogelijkheden en werd enthousiast! Samen met Charles werd Recruitment4You Druten een feit. Zodoende gingen beiden het avontuur aan! Vervolgens sloot telkens vanuit organische groei een nieuwe vestiging aan. Het ondernemen kreeg een geheel nieuwe dimensie. In totaal sloten 19 vestigingen door Nederland zich aan. En heeft het franchiseconcept 5 jaar bestaan.

 

2009 – Start Recruitment4You

In 2009 wordt Recruitment4You opgericht door Sheila en worden plannen gesmeed. Het businessplan geschreven, de naam bedacht en de website uitgewerkt! Zo ontstaat het logo en bijpassende huisstijl van Recruitment4You. Het eerste kantoor van Recruitment4You is een mobiele kantoorunit met twee werkplekken. Met veel plezier denken we terug aan die gouden oude tijd waarbij we met extra verwarming de unit verwarmden als het buiten vroor. Anders gezegd is dit het verhaal van met veel passie aan het ondernemerschap beginnen.