Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Ons team

Kwalitatieve en duurzame werving & selectie, dat is waar Recruitment4You voor staat. In ons team werken professionals die weten wat zoeken en matchen is. Zij doen dit met veel passie voor het vak en interesse voor de mens achter het profiel. Dagelijks zoekt ons gedreven team naar de beste kandidaten. Daarnaast hebben we een eigen Acacemy om studenten op te leiden want de studenten van nu zijn de toekomst! En sinds kort zijn we erg blij dat we ons team hebben kunnen uitbreiden met een coach. Lees wie we zijn en wat we doen.

Sheila van der Meeren (Eigenaar) – ‘Alles wat ik doe, doe ik met passie!’
Tien jaar geleden -in 2009- ben ik Recruitment4You gestart. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Dat vormt de basis van ons bureau en wens ik iedereen toe. Ik ben 44 jaar, moeder van Maickel en Roos en ondernemer. Naast mijn werk als Recruitment Consultant begeleid ik stagiaires die bij ons stage komen lopen en ben ik extern deskundige voor studenten die hun scriptie verdedigen voor de opleiding HRM. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen, mountainbiken, fitness en lees en schrijf ik graag. Binnen Recruitment4You bezoek ik klanten en verzorg ik werving- & selectietrajecten.

Wendy Kastelijns  (Coach)– ‘Transformatie vindt plaats als je naast begrijpen, gaat leren voelen waarom je doet wat je doet!’
Mijn naam is Wendi Kastelijns, 47 jaar en woonachtig in Breda. Ik ben werkzaam als gediplomeerd transformatie coach/therapeut en daarnaast reis ik ‘deeltijd’ de wereld over als Stewardess bij de KLM. Verder geef ik body & mind lessen in een sportschool. Mijn passie is om mensen te inspireren om voorbij ingeroeste patronen, belemmerende denkwijzen (conditionering) te gaan, door deze vanuit diverse invalshoeken te belichten. Het is fantastisch om een bijdrage te mogen leveren aan ieders’ persoonlijke groei, zodat meer rust, helderheid, ruimte en energie ervaren wordt. Binnen Recruitment4You verzorg ik coachingstrajecten. Loop je vast en heb je net even dat stapje nodig om verder te komen, dan zie ik je graag!

Maickel Pollemans (Commercieel medewerker binnendienst)‘Als je echt iets wilt dan lukt het ook!’
Hoi! Als je ons opbelt is de kans groot dat je mij aan de lijn krijgt. Momenteel werk ik aan het PRS project en dat combineer ik met International Business Studies. In mijn vrije tijd sport ik en doe ik leuke dingen met vrienden. Binnen Recruitment4You heb ik veel contact met mensen, dat vind ik erg leuk! En … ik ben de tosti koning van kantoor. Kan ik je helpen of heb je vragen, geef maar een belletje.

Guus van Lennep (Marketing en Communicatie medewerker)‘Met mij is elke dag een feestje”
Heb jij al een van de video’s gezien die ik samen met Sheila maak? Na mijn stage heb ik besloten om bij Recruitment4You te blijven. De hele dag op een stoel zitten is niets voor mij. Het liefst loop ik rond met een (polaroid)camera. Of laat mij maar een boodschap doen! Binnen Recruitment4You verzorg ik de recruitmentvideo’s, Facebook en Instragram. En als ik even niets te doen heb zit ik graag op een terras met vrienden.