Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

R4Y Academy

Kwalitatieve en duurzame werving & selectie, dat is waar Recruitment4You voor staat. In ons team werken professionals die weten wat zoeken en matchen is. Zij doen dit met veel passie voor het vak en interesse voor de mens achter het profiel. Dagelijks zoekt ons gedreven team naar de beste kandidaten. Daarnaast hebben we een eigen R4Y Acacemy om studenten op te leiden want de studenten van nu zijn de toekomst!

R4Y Academy

Als erkend leerbedrijf verwelkomen wij enthousiaste stagiaires in de vakgebieden: HRM, Officemanagement, Marketing en Sales. Inmiddels hebben vele studenten (MBO en HBO) hun stage of diploma behaald bij de R4Y Academy. Onze training en begeleiding is afgestemd op studenten. Inmiddels zijn na de stageperiode studenten ons team komen versterken en daar zijn we erg blij mee! Mocht je een fijne en leerzame stageplek zoeken, laat het ons weten!

Lisa & Danielle
Wij zijn Daniëlle en Lisa wij volgen de opleiding juridisch administratieve beroepen met de uitstroomrichting HRM. Toen wij begonnen met onze stage was het natuurlijk anders dan het schoolleven, maar Sheila heeft ons goed begeleid. Na een inwerkperiode zijn we zelfstandig te werk gegaan. Zo leer je waar jouw kwaliteiten en verbeterpunten liggen. De stageperiode is leuk en zeker leerzaam. Het is een aanrader als je van zelfstandig werken houdt. Dat is hier zeker mogelijk! Wij verwelkomen klanten en kandidaten. Ook hebben wij Engelse gesprekken met een kandidaten gevoerd. De sfeer onderling is goed en we houden wel van een grapje op z’n tijd. We zijn met z’n alleen een balletje gaan gooien bij de bowlingbaan om de hoek. Dat was echt super gezellig. En we zijn een keer met z’n allen naar de sportschool gegaan. Je moet wel af en toe sporten met al die pepernoten die wij dagelijks eten. De Sint komt pas 16 november in het land, maar wij eten hier al pepernoten vanaf eind september. Super lekker! Met de kerst gaan we gzellig gourmetten op kantoor. Zo sluiten wij bij Recruitment4You het jaar af. Overal maken wij ouderwetse polaroid foto’s van. We hebben al een hele wand vol hangen. Van alle leuke en gekke momenten maken wij foto’s. Het is een leuke periode, hebben veel geleerd en we hebben er zeker geen spijt van dat we bij Recruitment4You onze stage zijn geen lopen.

Oona Bertrums
Mijn naam is Oona Bertrums. Ik ben 19 jaar oud en ik studeer aan het Koning Willem 1 College in ‘s-Hertogenbosch. Ik volg daar de opleiding Human Resource Management en zit momenteel in het derde en ook laatste jaar. In november heb ik een zwaar ongeluk gehad. Hiervan was ik eind januari gelukkig hersteld.Begin februari moest ik eigenlijk beginnen met mijn stage. Door de hulp van school ben ik bij recruitmen4you terecht gekomen. Ondanks mijn opgelopen achterstand op school, door mijn ongeluk, gaf Sheila mij de kans om toch stage te gaan lopen. Dit heeft het voor mij mogelijk gemaakt om nog steeds op tijd mijn diploma te halen. De afgelopen maanden heb ik mezelf kunnen ontwikkelen door de vele afwisselende taken. Dit waren taken zoals: telefoontjes aannemen, afspraken inplannen, LinkedIn onderhouden en systeembeheer. Hierbij ben ik goed ondersteund door Sheila. Deze praktijkervaring gaat mij in de toekomst zeker helpen, daar ben ik van overtuigd. Na de zomer ga ik starten met de opleiding bedrijfskunde op het HBO, waar ik erg naar uitkijk. Wat ik voornamelijk ga missen is het gezellige team van Recruitment4You. Verder ga ik het harde werken wat op zijn tijd afgewisseld wordt door humor zeker missen.

Guus van den Boom
Een aantal maanden geleden ben ik mijn afstudeerstage van mijn opleiding Ondernemerschap & Retailmanagement, welke ik volg aan Avans Hogeschool in Den Bosch, begonnen bij Recruitment4You. Via een post op LinkedIn waarin ik schreef op zoek te zijn naar een afstudeerstage, kwam ik met Sheila in contact. Zij had wel een leuk vraagstuk voor mij vertelde ze. Tijdens mijn afstudeerstage doe ik onderzoek naar de CTS- scan. Hiervoor heb ik onder andere interviews gehouden met bestaande opdrachtgevers en enquêtes afgenomen bij potentiële klanten. Voor mijn enquêtes heb ik op LinkedIn een filmpje van mezelf gemaakt om te zorgen dat ik veel respons zou krijgen. Hierbij heeft Guus van Lennep, de social media man, mij geholpen met het maken van een video. Dit heeft voor ruim 250 ingevulde enquêtes gezorgd, een top resultaat! Op dit moment heb ik mijn onderzoek gedeelte afgerond en ben ik bezig met het schrijven van mijn advies. Ik heb van Sheila vanaf het begin af aan alle ruimte gekregen om aan mijn onderzoek te werken. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn planning aan heb kunnen houden en zonder in tijdnood te komen mijn scriptie heb kunnen schrijven. Wat ik ook erg prettig vind is dat Sheila voor iedereen alle tijd neemt waardoor ik met vragen altijd bij haar terecht kan. Over een paar weken hoop ik met succes mijn scriptie te gaan halen en ga ik mijn advies aan het team te presenteren. Terwijl ik druk bezig ben geweest met mijn scriptie en daardoor met andere dingen bezig ben geweest dan de anderen in het team, heb ik mezelf toch erg thuis gevoeld in het team van Recruitment4You. Iedereen helpt elkaar graag waardoor ik denk dat je hier ook veel kan leren. Een goede afwisseling van hard werken en gezelligheid op zijn tijd zorgt er denk ik voor dat het team zo leuk is. Dit is het resultaat van mijn afstuderen:

Wouter van Beerendonk
Op dit moment volg ik de opleiding Juridisch administratieve beroepen op het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch. Ik heb van eind augustus tot begin januari bij Recruitment4You stage gelopen. Ik heb het als zeer prettig ervaren. Je wordt goed begeleid en geholpen wanneer het nodig is, alles wordt ook heel duidelijk uitgelegd. En ik heb zeker veel geleerd waar ik iets aan zal hebben. Toen ik hier voor het eerst kwam was ik vrij zenuwachtig, maar Sheila en mijn toenmalige collega ontvingen mij erg vriendelijk, ook al wist ik nog niet veel van de werkzaamheden. Naar mate dat mijn stage vorderde kreeg ik steeds meer feeling voor de werkzaamheden, ik merkte echt dat ik het steeds meer naar mijn zin had. Na mijn stage heb ik de kans gekregen om bij Recruitment4You parttime te gaan werken, daar ben ik erg dankbaar voor en ik grijp die kans ook zeker aan. Ik heb een erg leuke en leerzame stage gehad hier en ik zal het zeker aanraden voor mensen die een goede leerzame stage zoeken.

Guus van Lennep
Mijn naam is Guus van Lennep, 18 jaar en ik studeer in Tilburg bij De Rooi Pannen. Ik volg de opleiding Marketing, Communicatie & Evenementen en ik heb het hier ongelofelijk naar mijn zin. De opleiding duurt drie jaar en in alle drie de jaren is het de bedoeling dat je een aantal maanden ervaring op gaat doen in het bedrijfsleven, oftewel, stagelopen. Ik was redelijk op tijd begonnen en kwam al snel uit bij Recruitment4You, lekker dicht bij huis en na het bekijken van de website pakte ik de telefoon op en belde om te vertellen dat ik stage ga lopen van november tot maart en dat het me leuk leek om hier stage te mogen lopen. Bij het sollicitatiegesprek kreeg ik meteen een goed gevoel, kleinschalig, een ontzettend lieve vrouw, en ik had ook nog is het geluk dat het dicht bij huis was. Tijdens deze stage heb ik ontzettend veel geleerd, het klinkt misschien cliché maar het is toch echt zo. Ik heb ontzettend veel mogen doen, van social media tot promotiefilmpjes maken, je kunt het zo leuk en zo gek niet bedenken. Hetgeen wat Sheila me echt goed heeft geleerd is het stukje plannen, door alles te noteren en een tijdslimiet eraan te koppelen heb je voor jezelf een goed overzicht. Na mijn stageperiode afgerond te hebben heeft Recruitment4You mij de kans gegeven hier parttime te komen werken, dat vind ik supergaaf en ik ga dat ook zeker doen! Sheila bedankt voor deze toffe stageperiode bij R4Y Academy!

Aneesha Putters
Op dit moment zit ik in het tweede jaar van de opleiding Human Resource Management op het Koning Willem 1 College. Na de zomer vakantie moest ik eigenlijk meteen beginnen met mijn stage. Helaas had ik mijn stage plek nog niet gevonden. Naar veel zoeken op internet kwam ik op de site van Recruitment4You. Dit trok trok meteen mijn aandacht. Mijn gevoel zat ook super goed bij dit bureau en ik dacht veel te kunnen leren van Sheila na het lezen van de interviews. Ik kon gelukkig snel beginnen en ik heb het erg naar mijn zin. Het Team is leuk en behulpzaam. Ook ben ik erg blij met Sheila. Als ik dingen niet snap of ik zit ergens mee kan ik bij haar terecht en ik heb ook veel van haar geleerd. Ze neemt de tijd en helpt met het bedenken van oplossingen. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd op het gebied van HRM: beter telefoneren, afspraken inplannen, kandidaten hunten en hoe ik op de juiste manier een CV en profiel moet bekijken om de passende kandidaat te vinden. Dit zijn erg nuttige dingen die mij zeker gaan helpen bij het vervolg van mijn opleiding en mijn verdere stages. Het is een toffe stageperiode!

Nicky Descendre
Ik ben Nicky, 22 jaar en en volg op het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch Financiële Administratie. In maart 2018, na een leuk gesprek met Sheila, ben ik begonnen bij Recruitment4You. Mijn stageperiode heb ik hier goed afgesloten. Sheila en ik hebben daarom besloten mijn stageperiode voor volgend jaar te verlengen en in de zomer te komen werken. Wat mij aantrekt aan Recruitment4You? De knusheid, de collega’s en de sfeer. Maar vooral de manier waarop Sheila te werk gaat. Haar innovatieve wijze van problemen aanpakken/oplossen. De helpende hand die gereikt wordt op werkgebied, maar ook op privégebied wanneer dit nodig is. Het is een hecht team waar ik op kan bouwen en waar ik persoonlijk kan blijven groeien. In de loop van tijd ben ik doorgegroeid naar Personal Assistent en dit zal ik als het schooljaar weer begint, combineren met mijn studie Financiële Administratie.

Dessy Engels
Hoi! Ik ben Dessy en loop sinds februari 2018 stage bij Recruitment4You. Ik doe de MBO opleiding Junior Accountmanager op het ROC Tilburg en zit in mijn examenjaar. Mijn
stageperiode duurt een half jaar. Ik heb gekozen voor Recruitment4You omdat het een klein bedrijf is waar je veel kan leren binnen het bedrijf en waar lekker zelfstandig gewerkt wordt. Ik richt me op de consumenten en bereid samen met Sheila de sollicitatietraining voor. Recruitment4you is een leuk maar zeker een leerzaam bedrijf. De werksfeer binnen Recruitment4You is heel gezellig en de medewerkers en Sheila staan altijd klaar om je te helpen wanneer je er niet uitkomt. Na mijn stageperiode neem ik een tussenjaar en ga een aantal maanden door Azië reizen en daarna ga ik mogelijk een HBO opleiding volgen.

Mike Stoffer & Joep Oerlemans
Leuk dat u ons stukje leest! Wij zijn Joep en Mike en lopen momenteel stage bij Recruitment4You.We zitten bij elkaar in de klas op De Rooi Pannen. We doen de opleiding Junior  Accountmanager en zitten momenteel in ons eindexamenjaar. We hebben allebei specifiek gekozen voor Recruitment4You, dit kwam mede door het fijne gesprek wat we met Sheila hadden. Wij hebben besloten om ons te gaan richten op de B2B kant. Wij hopen dat we na deze stage ons diploma mogen ontvangen. In totaal duurt onze stage een half jaar. Tijdens de stage bij Recruitment4You zijn we vanaf de eerste week door Sheila meteen meegenomen in het werkproces van Recruitment4You. We mochten naar een netwerkavond toe en op bezoek bij een potentiele klant. Het is een stage waarin je zelf initiatief moet nemen en je veel werkervaring opdoet. Ook is de sfeer tussen de verschillende collega’s en Sheila erg goed. Wie weet komen wij u zelfs nog tegen in de toekomst! Na deze stage gaan wij beide een andere richting op. Mike neemt een tussenjaar en gaat waarschijnlijk aan de slag als Junior accountmanager bij wie weet Recruitment4You en Joep gaat de Speco sportmarketing of commerciële economie volgen op Fontys Hogescholen.

Ron Vos
“Geld maakt niet gelukkig een leuke job wel!” Hoi, leuk dat je dit leest. Na met name, commerciële functies zoals salescoach, call centermanager, teamleider, accountmanager, voorlichter en docent ben ik in mijn eigen woonplaats een aansprekende job tegengekomen bij Recruitment4You. Een vreugdevolle sollicitatie zorgde ervoor dat ik me sinds kort bezig houd met sales en marketing. Een goede match tussen de juiste kandidaat en het bedrijf is zeer belangrijk. De toverwoorden daarbij zijn naar mijn weten betrouwbaarheid en een open duurzame relatie. We zijn geen eendagsvlieg want als je dan een mindere dag hebt, kan je het niet meer over doen. Heb je vragen over werving, selectie en / of vacatures vervullen, bel, mail, schrijf of kom op bezoek. De koffie staat klaar. “Wil je snel ga alleen, wil je ver komen ga samen.”

Suraj Mohunlol
Geslaagd voor de opleiding HBO Bouwkunde (Architectuur) en momenteel werkzaam als WordPress Engineer bij Recruitment4You. Een totaal ander vakgebied, of toch niet? Het vermogen om eisen en wensen te vertalen naar een oplossing is hetgeen dat goed bij mij past, tezamen met een informele werksfeer en veel ruimte voor (persoonlijke) groei. Ik groei graag (met de website van) Recruitment4You mee en ben enorm benieuwd naar waar ik terecht zal komen!

Nick van Wanrooij
Sinds februari 2017 loop ik stage bij Recruitment4You in het kader van mijn opleiding Junior accountmanager aan De Rooi Pannen. Ik heb gekozen voor Recruitment4You omdat het een klein bedrijf is met een gezellige werksfeer. Alle medewerkers zijn super vriendelijk en staan altijd voor je klaar. Binnen Recruitment4You is er veel vrijheid in hetgeen waarmee je je bezighoudt, zo kan je werken aan de dingen die je zelf leuk vindt en groeien op de vlakken waar het nodig is. Ik houd me vooral bezig commercial desk research. Tijdens deze stage ben ik erachter gekomen dat ik marketing leuker vind dan sales en ga hierna een opleiding HBO marketing volgen aan het Fontys.

Jany Kruysdijk
In augustus 2016 ben ik begonnen aan een tweejarige MHBO-opleiding Management assistant. Ik vind het heerlijk om dingen te regelen en bezig te zijn met organiseren. Na de eerste tien lesweken ben ik begonnen aan mijn stage bij R4Y Academy. Waarom ik hier stage wilde lopen? Ik was op zoek naar een klein bedrijf waarin ik zoveel mogelijk kan leren en kwam al snel terecht bij Recruitment4You. Toen ik Sheila ontmoette en binnenkwam bij het kantoor in Sprang Capelle voelde ik me eigenlijk meteen thuis. Het is een heel gezellige plek met hele gezellige en leuke mensen. Ik heb het hier dan ook heel erg naar mijn zin. Wanneer ik mijn diploma heb gehaald zou ik het liefst in een bedrijf als deze willen werken. Maar dat zien we tegen die tijd wel weer!

Luuk van Vessum
Op dit moment volg ik de opleiding Human Resource Management en loop ik stage bij Recruitment4You. Er is een informele werksfeer en de manier van samenwerken bevalt mij erg goed. Sheila is een prima begeleider. Ze geeft mij veel vrijheid om naar eigen inschatting de werkzaamheden in te delen en uit te voeren. Mijn collega’s zijn behulpzaam mocht ik ergens niet uitkomen. Het werken bij Recruitment4You is een mooie uitdaging, ik ga daarom ook met veel plezier iedere keer weer aan de slag!

Ozlem
Vorig jaar ben ik begonnen aan mijn stageperiode bij R4Y Academy. Ik zit op het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch en volg de opleiding Bedrijfsadministratie. Afgelopen jaar heb ik afgesloten met een leuke en mooie ervaring. Komend schooljaar zal ik mijn stage weer vervolgen bij Recruitment4You. Ik heb heel veel geleerd van het bedrijf, het is heel erg knus en fijn om te werken en Sheila staat altijd open voor vragen. Mijn werkzaamheden bestaan uit het verwerken van kandidaten die solliciteren en tevens verzorg ik een deel van de boekhouding.

Janneke Verstappen
Het laatste onderdeel van mijn opleiding Human Resource Management heb ik afgerond bij Recruitment4You. Dit bestond uit een afstudeerstage van een half jaar, waarin ik een onderzoek heb uitgevoerd. Ik heb mij vanaf het begin af aan meteen helemaal thuis gevoeld bij Recruitment4You. Het is een leuke, open en informele organisatie, waar naast het harde werken ook altijd tijd is voor een gezellig praatje en een lolletje. Het is een heel hecht team, waarin iedereen erg goed met elkaar kan opschieten. Op vrijdagmiddag sloten we de week altijd sportief af met een uurtje trainen met een personal trainer. Super leuk om op deze manier samen met je collega’s het weekend in te luiden! Daarnaast is Sheila erg begaand met haar medewerkers en stagiaires. Tijdens mijn afstudeeronderzoek kon ik altijd terecht met vragen en onduidelijkheden, en Sheila maakte dan meteen tijd vrij om mij te helpen. Ik vond het fijn om een begeleider te hebben die ook daadwerkelijk de tijd voor mij nam. Ik heb echt een toptijd gehad bij Recruitment4You en ondanks dat ik heel blij ben dat ik mijn diploma heb behaald, ga ik iedereen toch wel heel erg missen!

Joost Cosman
Sinds 2015 studeer ik voor de opleiding Junior Accountmanager aan De Rooie Pannen in Tilburg. Op dit moment in mijn 2e leerjaar moet ik 3 maanden stage lopen. Voordat ik bij Recruitment4You aan de slag ging liep ik stage bij een ander bedrijf. Helaas kon ik bij dit leerbedrijf mijn opdracht als Junior Accountmanager niet voltooien omdat de werkzaamheden niet aansloten bij mijn opleiding. Nadat ik Sheila had gesproken was ik meteen enthousiast! Een vriendelijke vrouw die erg meedenkt met de ander. Na dit gesprek toch besloten om mijn stage overnieuw te doen bij R4Y Academy. Ik ben nu alweer een poos bezig en geen enkel moment spijt gehad van deze beslissing! Recruitment4You is een erg leuk bedrijf om in te werken. Het is er altijd gezellig en als je ergens niet uit komt kun je dit aan Sheila vragen of aan je mede collega’s! Na mijn opleiding aan De Rooie Pannen wil ik graag verder gaan met een commerciële HBO studie.

Nick Schreuders
Ik studeer aan het ROC Mondriaan in Den Haag en in het eerste leerjaar van de opleiding Marketing en Communicatie. Mijn stageplek bij R4Y Academy vind ik erg leuk! Dat komt zeker doordat we het allemaal goed met elkaar kunnen vinden en graag een praatje maken. Verder leer ik hier veel, omdat ik veel zelfstandig mag doen. En uiteraard krijg ik hulp als het nodig is. Verder hoop ik veel ervaring op te doen, zodat ik na mijn opleiding alles goed kan toepassen in de praktijk. Mijn doel is mijn mbo-diploma te halen en vervolgens nog een hbo-opleiding te volgen.