Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Uitzendbureau Waalwijk

Heeft een medewerker bij u in het bedrijf zijn ontslag ingediend? Dan overweegt u misschien om een uitzendbureau in Waalwijk in te schakelen. Recruitment4You is de beste keuze. Wij werken lokaal en hebben 10.000 ingeschreven kandidaten. Wij selecteren en bemiddelen de best gekwalificeerde en beschikbare kandidaat voor een tijdelijke of vaste vacature.

Tarief

Het tarief bij Recruitment4You is betaalbaar en er geldt een garantie op de werving. Als lokaal uitzendbureau Waalwijk werken we voor verschillende klanten uit de omgeving. Via onze website zijn ervaringen van klanten terug te lezen die met ons succesvolle ervaringen hebben opgedaan: klik hier. Wij streven naar langdurige inzetbaarheid als het om een vaste vacature gaat.

Kwaliteit

Ons uitganspunt is een langdurige en duurzame relatie. Kernwaarden hierbij zijn; professionaliteit, betrokkenheid, loyaliteit en persoonlijke aandacht. Kwaliteit is voor ons een ongeschreven wet. Alle kandidaten doen bij Recruitment4You een Pre-selectie scan (PRS) waaruit competenties en valkuilen kunnen worden afgelezen. Verder kijken we naar het karakterprofiel van een kandidaat zodat we een optimale match kunnen maken met de organisatiecultuur van de nieuwe werkgever.

Organisatiecultuur

Wist u dat u gratis een Cultuur Talenten scan kunt invullen (CTS) zodat u meer te weten komt over uw bedrijfscultuur en welk type medewerker daar het beste bij past? Via deze link kunt u deze invullen: klik hier. Na het invullen krijgt u meteen en gratis de uitslag te zien.

Uitzendbureau, intermediair of werving & selectiebureau?

Mensen vragen wel eens aan ons; wat is het verschil? In feite is er niet zo veel verschil. Alle drie werven, selecteren en bemiddelen werkzoekenden. Alleen is de constructie vaak anders en ziet het kosten plaatje er anders uit. In de meeste gevallen is een uitzendbureau veel duurder. Het uitzenden zelf is een relatief kostbare constructie. Bij Recruitment4You bieden we, payrolling of hanteren we een aantrekkelijke plaatsing fee. Beide methoden zijn voordeliger dan de uitzendconstructie. Kom daarom naar Recrutment4You, het voordeligste uitzendbureau in Waalwijk !

Contact

Bent u toe aan betrouwbaar, doortastend, energiek en kwalitatief personeel? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij werken van Waalwijk tot aan Tilburg en ’s-Hertogenbosch