Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Vacature Controleleider – Manager Audit-Tilburg

Controleleider – Manager Audit 32 – 40 uur gezocht in Tilburg

Tilburg | Provincie Noord-Brabant | Accountancy vacatures | HBO of WO | Audit | fulltime of  parttime

Als Controleleider toets je met je team de betrouwbaarheid van financiële rapportages van klanten. Daarvoor kijk je niet alleen naar de cijfers zelf, maar ook naar de achterliggende processen waarmee deze cijfers tot stand komen.

Je leidt de controleopdracht in goede banen én zorgt ervoor dat je minder ervaren collega’s bij iedere opdracht meer kennis opdoen. Hoe je dat doet? Je onderhoudt contact met je klantengroep, plant controles in, denkt na over een efficiënte uitvoering en zorgt ervoor dat de uitvoering volgens planning verloopt. Daarbij bedenk je hoe je jouw teamleden kunt coachen in het zelfstandig oppakken van (deel)opdrachten. Je bespreekt je bevindingen op het gebied van interne beheersing, automatisering, verslaggeving en andere gerelateerde onderwerpen met je klanten. Vervolgens rapporteer je dit met managementletters en accountantsrapportages.

Samengevat:

 • Als Controleleider heb je de leiding over controleopdrachten (uitvoering, evaluatie en rapportage)
 • Daarnaast ben je mentor/coach van je collega’s in het controleteam
 • Je draagt, samen met de accountant, vaktechnische eindverantwoordelijkheid voor de opdrachten voor jouw klanten
 • Je signaleert kansen en adviesbehoeften bij de klant (binnen de grenzen van onafhankelijkheid)

Wie zoeken we?

Binnen ons team zijn we op zoek naar een collega met een behoorlijke dosis ervaring in de controlepraktijk. Je bent RA met een certificerende bevoegdheid, met een hart voor de controlepraktijk. Daarnaast heb je minimaal enkele jaren ervaring als zelfstandig controleleider en wil je minimaal 32 uur per week werken. Werk je momenteel bij een (groter) nationaal kantoor? Dan is de kans groot dat je huidige werkgever voor deze functie de titel (senior) manager Audit of manager RA gebruikt. Wij houden het liever simpel.

Tenslotte vinden wij persoonlijkheid net zo belangrijk. Daarbij zijn wij op zoek naar collega’s die plezier hebben in hun vak. Nieuwsgierig zijn en ideeën naar voren durven te brengen. En daarbij mag je gerust een beetje eigenwijs zijn.

 Wat bieden wij jou?

In de eerste plaats vinden we het belangrijk dat jij met plezier bij ons werkt!

 • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden vindt deze werkgever vanzelfsprekend
 • Net als een gezonde verhouding tussen werk en privé
 • Veel vrije dagen, premievrij pensioen, 13e maand, auto van de zaak
 • Aandacht voor medewerkers en hun talenten en goede opleidingsmogelijkheden
 • Er wordt veel waarde gehecht aan evenwicht tussen zelfstandigheid en samenwerking
 • Eigen verantwoordelijkheid
 • Gloednieuw verbouwd kantoor met de laatste snufjes

Informatie over deze bijzondere werkgever

Dit accountantskantoor bestaat inmiddels 40 jaar. Zij voeren onder andere wettelijke controles uit en de sfeer is zeer informeel. Deskundig zijn, eenvoudig doen is wat zij uitdragen. Zij hebben klanten door het gehele land. Initiatieven van medewerkers worden enorm gewaardeerd. Samen zetten ze een resultaat neer. Onlangs is het kantoorpand verbouwd en gerestyled met de nieuwste snufjes. Wil je bellen in een relaxte stoel in plaats van achter je bureau, dan kant dat. Aantekeningen op het whiteboard worden naar je telefoon verstuurd. De omgeving is fris en sereen. Een waar genoegen om in deze omgeving te werken.

Interesse?

Wanneer je belangstelling hebt voor deze vacature kun je contact opnemen met Sheila van der Meeren. De werving is volledig uitbesteed aan werving en selectie bureau Recruitment4You. Graag ontvangen we jouw reactie (CV voorzien van foto en motivatie) via sheila@recruitment4you.nl. Wij nemen jouw sollicitatie meteen in behandeling en je ontvangt een bevestiging. Je kunt ook reageren via de volgende knop: sollicitatie.  Drinken wij snel een kop koffie?

Keywords: controleleider, audit, RA, register accountant, accountancy, controlepraktijk