Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Werving en selectie Den Bosch

Uw medewerker is ziek geworden en kan helaas niet meer terugkomen. U baalt er behoorlijk van. Waar haalt u nu zo snel een goede vervanger vandaan? Ons werving en selectie bureau in de omgeving van Den Bosch werkt snel en vakkundig. Die ene topper die u zoekt die zullen wij voor u vinden!

Garantie

Personeel werven en selecteren vraagt nogal wat kennis, ervaring en tijd. Als Werving en selectie bureau regio Den Bosch nemen we u als ondernemer al deze zorgen uit handen. Zo werven we kandidaten met een goede vacaturetekst, maken een selectie, wijzen ongeschikte kandidaten af en voeren selectiegesprekken, checken referenties en laten de kandidaten een pre-selectiescan (klik hier) invullen. Daarbij krijgt u garantie op de werving.

Wat sluit het beste aan bij uw bedrijf?

Om een goede match te kunnen maken komen we eerst uw bedrijf bezoeken en bespreken we de resultaten van de gratis ons CutuurTalenten scan: klik hier. Hieruit volgt uw bedrijfscultuur en een advies over welk type medewerker het beste bij uw bedrijf past. Daarna gaan we een vacaturetekst schrijven en gaan we onze eigen kandidaten de nieuwe vacature toesturen. We maken selecties in onze ATS waarin 10.000 kandidaten staan ingeschreven. Ook begeleiden we de nieuwe instroom van kandidaten die reageren op de vacature. Daarbij houden we rekening met uw wensen en wat bij uw bedrijf past.

Lokaal zaken doen

Ons werving en selectie bureau is vlakbij Den Bosch gevestigd. Wij ondersteunen economische versterking van lokale bedrijven. Daarom willen we zowel met klanten en leveranciers uit de omgeving zaken doen. Klanten uit de omgeving zijn tevreden over onze samenwerking. U kunt daar eventueel meer over lezen via onze website: klik hier.

Kwaliteit

Naast prijs en garantie is kwaliteit essentieel. U wilt de beste verkoper, IT kandidaat of marketing manager. Daarom werken wij met de Pre-selectiescan. Zodat we de competenties maar ook de valkuilen van kandidaten in kaart kunnen brengen. We kijken naar de vaardigheden en naar het karakter van de kandidaat. Deze tools zorgen ervoor dat de soft skills overeenkomen met de cultuur van het bedrijf. Want met alleen talenten zijn we er nog niet. De juiste attitude is van groot belang en bepaald vaak het succes. Wij zorgen voor de beste match. Zodat u kunt bouwen op ons werving en selectie bureau regio Den Bosch.

Contact

Bent u op zoek naar die ene Topper? Dan komen we graag bij u langs om te zien en te horen wat u nodig heeft. En doet u vooral onze gratis scan klik hier. Wij leggen u graag uit wat we als werving en selectie bureau Den Bosch voor u kunnen betekenen.