Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Werving en selectie Brabant

Voor de tweede keer trof u de verkeerde accountmanager. U begrijpt er niets van. Zeker de tweede keer heeft u beter opgelet en geleerd van wat er eerder fout ging. En toch blijkt de accountmanager niet tot bloei te komen. Wij horen dit vaak en echt niet alleen in een functie als accountmanager. In allerlei functies is het lastig om net die ene topper er uit te selecteren. Als werving en selectie bureau regio Brabant komen we bij veel bedrijven waar we dit horen. Het goede nieuws is dat wij daar verandering in brengen. En het minder goede nieuws dat u het nog een keer moet proberen. Maar ditmaal wel met garantie!

Waarom zou het nu wel lukken?

Het geheim van ons werving en selectie bureau Recruitment4You uit Brabant is heel simpel en een combinatie van een aantal doeltreffende en innovatieve tools. Daardoor zijn we steeds succesvol in het vinden van de juiste kandidaten. Om te beginnen vragen we van u om onze CTS in te vullen. Deze CultuurTalenten scan ontrafelt uw bedrijfscultuur en geeft tevens een advies over welk type het beste bij uw bedrijf past. Leest u gerust alles over deze CTS: klik hier voor de scan. We willen alles van u weten. Wat is uw visie, hoe is het bedrijf ontstaan? Wat is het DNA van uw bedrijf? Om beter zicht te krijgen op de kwaliteiten van kandidaten zetten we een pre-selectie scan in. Met deze applicatie komen we veel sneller en dieper tot de kern. Meer informatie over deze pre-selectiescan vindt u via: deze link. Door vooraf een goede analyse te maken van de markt weet u waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Onze werving en selectie focust zich op kandidaten uit Brabant. Door onze jarenlange ervaring hebben we een groot netwerk opgebouwd in de regio en hebben veel kandidaten zich bij ons bureau ingeschreven.

Tevreden klanten

We kunnen ons voorstellen dat u behoefte heeft en reviews, wat anderen zeggen over ons bureau. Dit kunt u nalezen op onze website. Bedrijven met wie we meerdere succesvolle wervingen hebben uitgevoerd vertellen over hun ervaring: opdrachtgevers aan het woord.

Wat kost een traject?

Goed dat u nadenkt over het investeringsplaatje. Een werving en selectie traject kost gemiddeld 250 uur. Dat is een stevige belasting op de HR manager of de DGA. Heeft u deze tijd beschikbaar? Wij hanteren een vaste werving fee, die behoorlijk concurrerend is ten op zichten van grote bekende bureaus. Bij deze fee is alles inbegrepen; vacaturetekst schrijven, vacature plaatsingen, het afwijzen van kandidaten, headhunting als het om een schaars profiel gaat en natuurlijk de garantie. U hoeft niets te doen, als alleen passende kandidaten op gesprek te laten komen waar u de keuze uit maakt.

Van gedachten wisselen

Wilt u eens samen van gedachten wisselen over een werving en selectie traject in de omgeving van Brabant? Dan komen we graag langs. Vult u gerust onze gratis CTS in zodat u alvast een advies heeft: klik hier voor de scan. Dan bellen we voor een afspraak.