Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Werving en selectie Breda

U heeft dringend één of meerdere werknemers nodig en ondertussen wordt de werkdruk hoger en nemen de opdrachten toe want de markt trekt weer aan. U zoekt nieuwe medewerkers maar heeft de tijd er niet voor. Dan kunt u het beste een werving en selectie bureau in de regio Breda inschakelen. Werving en selectie bureau regio Breda helpt u graag verder met het vinden van de juiste medewerker.

Juiste Kandidaat

U merkt dat de juiste kandidaat vinden niet makkelijk is en alleen het plaatsen van een vacature is niet genoeg om de goede kandidaat aan tafel te krijgen. Wanneer er geen resultaat is, kost dit u als DGA of HR manager veel tijd en geld. In zulke situaties staat werving en selectie bureau in de regio Breda voor u klaar. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste kandidaat. Door de gratis CTS-scan in te vullen krijgt u een goed beeld over de cultuur van uw bedrijf en na deze scan krijgt u de uitslag over wat voor type medewerker het beste bij uw bedrijf past.

CTS-scan

Na het invullen van de scan klik hier komen wij graag bij u langs zodat wij kennis kunnen maken met u en het bedrijf en we uitleg kunnen geven over de uitslag van de CTS-scan. Wij nemen het gehele proces uit uw handen, van de werving en selectie tot en met het voorstellen van drie á vier geschikte kandidaten. Ook na het plaatsen van de nieuwe werknemers bij uw bedrijf, houden wij graag contact met u en het bedrijf. Want we geven drie maanden garantie op onze wervingen.

Kosten

De kosten van een werving en selectie bureau is een investering in uw bedrijf, in Human Capital. Wij passen een vaste werving fee toe. Bij deze fee is alles inbegrepen; het schrijven van een vacature, plaatsen van de vacature, een arbeidsmarkt analyse, het hunten van kandidaten en het afwijzen van kandidaten. U hoeft zelf niets te doen, dan alleen de passende kandidaten op gesprek te laten komen waar u de keuze uit maakt.

Garantie

Wij zoeken zorgvuldig naar de juiste match voor uw bedrijf. Mocht het zo zijn, dat de nieuwe medewerker binnen 3 maanden uw bedrijf verlaat, dan zorgen wij kosteloos een nieuwe kandidaat voor uw bedrijf.

Kopje koffie

Als u een uurtje kunt vrijmaken komen wij langs om uw verhaal te beluisteren en kunnen we u vertellen over de diensten die wij leveren. Voordat wij als werving en selectie bureau uit regio Breda bij u langskomen vragen we om de CTS-scan klik hier in te vullen. Dit levert u een gratis advies op!