Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Werving en selectie Eindhoven

Is er een medewerker langdurig ziek die vervangen moet worden? Dan bieden wij als werving en selectie bureau voor regio Eindhoven u de juiste oplossing. Wij werken in Eindhoven en hebben 10.000 kandidaten ingeschreven staan. Wij rekruteren en bemiddelen de best passende en beschikbare kandidaat voor een tijdelijke of vaste vacature.

Specialisten

Binnen Recruitment4You hebben we specialisten in huis die de behoeften van uw bedrijf analyseren door de CTS toe te passen. Deze Cultuur Talenten Scan kunt u gratis invullen: klik hier. Na het maken van deze scan ontvangt u direct de uitslag waarin een advies gegeven wordt over welke type medewerker het beste bij uw bedrijf past.

Maar ik kan het toch best zelf?

Natuurlijk kunt u ook zelf een vacature schrijven en deze op uw website posten. Het levert waarschijnlijk wel een aantal reacties op. Een aantal feiten op een rijtje. Als u een kandidaat zoekt levert elke 65 kandidaten 1 mogelijk passende kandidaat op. Wilt u kunnen kiezen uit 5 kandidaten dan heeft u een instroom nodig van 325 kandidaten. De werving en selectie van 325 kandidaten kost erg veel tijd. Het lezen van 365 CV’s en het opvragen van extra informatie vraag veel tijd. Het afwijzen van de kandidaten die niet passen kost ook nog eens veel tijd. Als u geen tools tot uw beschikking heeft om bepaalde competenties en valkuilen te doorzien loopt u het risico dat een verkeerde medewerker wordt aangenomen. Werving en selectie ofwel recruitment is een specialisme wat zich terugverdient als u gaat samenwerken met een bureau zoals Recruitment4You die voor u de werving en selectie voor regio Eindhoven kan verzorgen.

Ontzorgen

Recruitment4You ontzorgt haar klanten van a tot z in regio Eindhoven. Soms levert een vacature enorm veel instroom en daarbij ook veel niet passende kandidaten op. Dit zien we bij administratieve functies bijvoorbeeld maar ook bij sales functies. Kandidaten wagen al gauw een gokje. Met als gevolg dat het bedrijf wordt belast met een grote niet passende instroom. Ook dit is een voordeel van het samenwerken met een werving en selectiebureau regio Eindhoven. Afgewezen kandidaten bellen vaak om nog eens te informeren waarom men dan is afgewezen. Recruitment4You zorgt er voor dat u als klant alleen interessante passende kandidaten krijgt voorgesteld. De administratieve afhandeling verzorgen wij.

Contact

Wilt u ontzorgd worden en alleen de beste kandidaten ontvangen? Vul dan onze CTS scan in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.