Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Werving en selectie Rotterdam

Heeft u van een van uw medewerkers afscheiden moeten nemen? En heeft u een nieuwe invulling van deze functie nodig? Dan kunnen wij u als werving en selectie bureau regio Rotterdam helpen met het vinden van de meeste geschikte kandidaat.

Toppers

Die ene Topper, die zoekt u! Een accountmanager die goed verkoopt of een secretaresse die u tenminste echt begrijpt en vooruit denkt. De medewerker die het verschil maakt. U wilt het liefst zo snel mogelijk, geschikte kandidaten. En dat blijkt best lastig te zijn in de huidige markt. Een werving en selectie bureau regio Rotterdam zoals Recruitment4You gaat juist op zoek naar die ene topper die u in gedachten heeft.

Wat is uw bedrijfscultuur?

Om de passende kandidaat te bemiddelen is het belangrijk om te weten wat uw bedrijfscultuur is. Wij brengen dit in kaart door de Cultuur Talenten Scan (CTS) toe te passen. Hieruit volgt uw bedrijfscultuur en een advies over welk type medewerker het beste bij uw bedrijf past. Deze scan is geheel gratis: klik hier. De uitslag wordt meteen aan uw getoond.

Prijskaartje en garantie?

De beste medewerkers werven en selecteren kost geld, daar kunnen we niet omheen. Wel is het goed om te weten dat we garantie geven op onze wering en selectie. Dat geeft u hopelijk het vertrouwen dat wij vooral een langdurige en duurzame samenwerking opbouwen met onze klanten zodat de investering leidt tot een grote tevredenheid.

Kwaliteit

Naast prijs en garantie is kwaliteit essentieel. U wilt bij wijze van spreken de beste kandidaat van Rotterdam. Om die reden werken wij met een Pre-selectiescan. Zodat we de competenties maar ook de valkuilen van kandidaten in kaart kunnen brengen. We kijken naar het karakter van de kandidaat. Deze tools zorgen ervoor dat de soft skills overeenkomen met de cultuur van het bedrijf. U kunt het beste talent aannemen, alleen als deze medeweker niet betrouwbaar is, heeft u een kat in de zak. Wij zorgen ervoor dat dit niet gebeurt. U kunt bouwen op ons werving en selectie bureau regio Rotterdam.

Contact

Wilt u in contact komen met de beste kandidaten uit Rotterdam? Dan komen we graag bij u langs om te horen wat u nodig heeft. Ons werving en selectie bureau is actief van Waalwijk tot aan Rotterdam. Onze roots liggen namelijk in het Rotterdamse.