Recruitment4you is de matchmaker tussen bedrijfscultuur en de ideale kandidaat.

Werving en Selectie Tilburg

U merkt waarschijnlijk ook dat iedereen het drukker krijgt. De omzet stijgt en de opdrachten nemen toe. Er komt een moment waarop u handen te kort komt en er een nieuwe medewerker geworven moet worden. Als werving en selectie bureau regio Tilburg kunnen wij u met dat vraagstuk helpen. U wilt natuurlijk wel meteen de juiste persoon aannemen.

Vak apart

De juiste mensen aannemen is een vak apart. Daarbij zijn er invloeden van buitenaf zoals de huidige krapper wordende arbeidsmarkt. Door het aantrekken van de economie ontstaat er in alle functies minder aanbod. In deze tijd wordt uw werkgeversmerk ook steeds belangrijker. Een werving en selectie bureau, die de markt in Tilburg kent en uw werkgeversmerk goed onder de aandacht kan brengen is van grote meerwaarde. En kan u in dit tijdrovende proces in alle opzichten ontzorgen.

Wat doet en werving en selectie bureau uit omgeving Tilburg nu precies?

Om een goed beeld te krijgen van uw bedrijf komen wij bij u langs. We willen de sfeer proeven van de cultuur bij u op kantoor, in de werkplaats, showroom of fabriek. En we zijn nieuwsgierig naar uw producten of dienstverlening. Door onze CTS in te vullen krijgt u in ieder geval een goed advies over welk type medewerker het beste bij uw bedrijf past. Deze scan kunt u geheel gratis maken via de volgende url: klik hier. Als helder is welk functie u wilt gaan werven maken wij een doelgroep en arbeidsmarkt analyse. We schrijven een goede vacaturetekst, benaderen kandidaten, handelen instroom af, voeren selectiegesprekken en nemen pre-selectiescans af en introduceren uiteindelijk de meest passende kandidaten bij u. Omdat we lokaal werkzaam zijn kennen we de markt in deze omgeving.

Wat voor investering moet ik doen voor goed personeel?

Aan een werving en selectie traject in omgeving Tilburg of elders in Nederland wordt gemiddeld zo’n 250 uur besteed. Dat is een flinke belasting op de werkweek van een DGA of HR manager. Het inschakelen van een gespecialiseerd bureau wordt daardoor wel terugverdiend. Dat het geld kost daar zijn we over uit. Gelukkig hanteren wij wel een betaalbare werving fee die concurrerend is ten opzichte van uitzendbureaus en bekende namen in de markt. Een ander groot voordeel is onze garantie op de werving. Om u nog meer vertrouwen te geven over onze behaalde successen. Leest u gerust de positieve verhalen van klanten die u voor gingen.

Contact

Overweegt u een werving en selectie traject in Tilburg te starten om een nieuwe collega te werven? Dan komen wij graag bij u langs om uw verhaal te beluisteren en om de uitslag van de gratis CTS te bespreken. Klik op de volgende url om de scan in te vullen: klik hier. Wij bellen u voor een afspraak.