INSIGHT360

De HR-tool om inzicht te krijgen in de typologie van de organisatie

Door inzicht in de organisatie bevorderen we het werving- en selectietraject zodat kwaliteit gewaarborgd blijft

Onze INSIGHT360-tool geeft snel inzicht in de kernkarakteristieken van de organisatie, zoals of deze innovatief, doelgericht, verbindend of praktisch is. Het biedt ook cruciale informatie over de benodigde vaardigheden voor openstaande vacatures. Met deze inzichten kan nauwkeurig bepaald worden welke talenten het beste passen bij de behoeften en cultuur van de organisatie.

 

INSIGHT360 helpt niet alleen bij het effectiever plaatsen van talent, maar verbetert ook de teamdynamiek. Zet INSIGHT360 in om de recruitmentstrategie te verfijnen en de prestaties binnen de organisatie te optimaliseren.

Organisatiecultuur

INSIGHT360

Met de INSIGHT360 weet je binnen 5 minuten wat de cultuur van jouw organisatie is. Bij het invullen van de INSIGHT360 zal de organisatie in een van de 4 categoriën vallen, zoals hieronder te zien.

Kennisgericht

Innovatie is binnen de magenta bedrijfscultuur heel belangrijk. In dit bedrijf wordt snel geschakeld en is er oog voor detail.

Doelgericht

In dit bedrijf gebeurt altijd wat. Mensen die hier werken weten wat ze willen en beelden dit vol passie uit in nieuwe initiatieven.

Mensgericht

Verbinding en persoonlijke aandacht zijn binnen de oranje bedrijfscultuur heel belangrijk. In dit bedrijf zorgen we goed voor elkaar.

Praktijkgericht

Praktisch, zakelijk en rechtlijnig. Een andere vertaling: gewoon doen! Hier weet iedereen waar hij aan toe is en dat levert tastbare resultaten op.

Hoe werkt het?

De INSIGHT360 toont 10 vragen met 4 mogelijke antwoorden. Zet de antwoorden in
de volgorde zoals die van toepassing zijn voor de organisatie. De tool neemt slechts vijf minuten in beslag. Na het invullen van de tool zie je direct de uitslag. Je kunt deze
eventueel printen of opslaan als pdf.

Waar bent u naar op zoek?

Bekijk case study:

Werving Plantmanager, Directeur voor CSM Ingredients